Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Основ вказів. студентам на виробн. практ. після...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
66.05 Кб
Скачать

Останні дні проходження практики

1. У щоденнику в строчці “Вибув” поставити печатку МП, підпис відповідальної особи МП з вказуванням її прізвища, ініціалів і посади та дату закінчення практики.

2. У щоденнику під календарним графіком проходження практики поставити підпис КПП.

3. У щоденнику під відгуком КПП поставити його підпис, печатку МП та дату закінчення практики. У відгуку КПП слід обов’язково зазначити на яку оцінку він оцінив студента.

4. На титульній сторінці звіту з практики поставити підпис КПП, печатку МП та дату закінчення практики (самому підписати свій звіт з практики).

Підготовка до захисту та захист практики

На протязі перших трьох днів після закінчення практики:

- старостам груп скласти з КПК графік проведення захистів практики;

- здати на перевірку КПК свої звіти з практики. Звіти з вкладеними в них щоденниками залишати в аудиторії А-117 на прізвище КПК.

Перед захистом практики заповнити першу сторінку заліковки з назвою “ВИРОБНИЧА (ПЕДАГОГІЧНА) ПРАКТИКА”, вказавши під № 1:

- повну назву МП;

- 4 курс;

- роботу яку виконував - “робота на посаді …..” (і вказати посаду), якщо не працювали на робочому місці, вказати, наприклад, “знайомство з енергогосподарством”;

- тривалість - з 03.09.12 до 30.09.12;

- П.І.Б. КПК.

На протязі другого тижня після закінчення практики студенти повинні захистити практику і отримати відповідну оцінку. Захист практики може відбуватись не тільки перед КПК, а і перед комісією (завідувач кафедри та її провідні викладачі). Студенти, в яких звіт попередньо не був здан на перевірку чи звіт, або щоденник неналежно оформлені, не будуть допускатись до захисту практики.

Через два тижня після закінчення практики відомість закривається. Хто не встиг захистити практику на протязі цих 2 тижнів чи отримав на захисті незадовільну оцінку (практика не перездається) - виключається з університету.

Методичне забезпечення

Практика на початку 4 курсу – хто в електромережах МВ № 5286, хто на підприємствах чи організаціях МВ № 5287. Для групи за спеціалізацією “Енергетичний контроль та маркетинг” крім цих МВ слід взяти ще МВ № 6402.

Практика на початку 5 курсу – МВ № 5288.

Вимоги до звіту

Титулка звіту стандартна (як на курсові) з вказуванням зокрема: повної назви МП, теми індивідуального завдання, П.І.Б. та посад КПК і КПП. Після титулки подати детальний зміст звіту. Мінімальний об’єм звіту - основна частина (без додатків) - 30-40 стор. друкованого чи рукописного тексту (12 кегль, 1,0 інтервал). Якщо розмір шрифту чи інтервал рукописного тексту більше ніж вимагається, слід пропорційно збільшити мінімальний об’єм звіту.

Звіт , особливо індивідуальне завдання, не повинні складатись тільки з текстовки. Він також обов’язково повинен містити деякі з цих ілюстративних елементів: електричні та принципові схеми, таблиці, рисунки, розрізи обладнання, фотографії, графіки, діа- (гісто-) грами, формули, пояснюючі блок-схеми та інший ілюстративний матеріал. Якщо ілюстративних елементів багато (велика кількість фото, таблиці дуже масивні, тощо) їх доцільно винести в додатки наприкінці звіту. Ці додатки в обов’язковий мінімальний об’єм звіту (30-40 стор.) не входять.

Склад звіту – обовязкові розділи:

1 розділ - технічна характеристика МП, в основному його енергогосподарства - більш детально охарактеризувати електрогосподарство, а також подати дуже лаконічну інформацію по тепловому, холодильному та компресорному господарству, системам вентиляції та кондиціювання, тощо (історію МП тут не писати);

2 розділ – детально та технічно грамотно розписати позиції календарного графіка у щоденнику (які виконували чи спостерігали роботи, які об’єкти бачили на екскурсії, тощо);

3 розділ - технічні та організаційні заходи з техніки безпеки та охорони праці;

4 розділ - індивідуальне завдання. Індивідуальне завдання повинно складати 25-35 % об’єму звіту.

Загальні висновки – конкретно, але лаконічно з чим ознайомились під час практики.

Якщо по трьом першим розділам інформації вдалось зібрати небагато, як виключення, допускається обрати цікаву, перспективну тему індивідуального завдання і довести його об’єм не більше ніж до 50 % об’єму звіту.