Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
тсп.doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
2.3 Mб
Скачать

23. Призначення, організаційна структура та склад та склад засобів зв’язку радіоцентру польового вузла зв’язку механізованої бригади.

Радіоцентр призначений для забезпечення радіозв’язку командиру та штабу механізованої (танкової) військової частини начальникам родів військ та служб з вищестоящим командуванням та штабом, підлеглими командирами та штабами, взаємодіючими механізованими (танковими) військовими частинами та підрозділами. Він складається з двох відділень:

Відділення КШМ – (Р-145БМ=6; Р-142Н=2; Р-158=8; польовий зарядний пристрій (ПЗП) ПЗП-6, ПЗП-3М; ГАЗ-66.

Відділення радіостанцій – (Р-161А2М=2 з комплектом апаратури засекречування гарантованої стійкості Т-230-1А).

24. Призначення, організаційна структура та склад засобів зв’язку центру зв’язку кп(зкп) польового вузла зв’язку механізованої бригади.

Центр зв’язку КП (ЗКП) призначений для розгортання та експлуатації вузлів зв’язку КП (ЗКП), до складу обох центрів (штатні структури та озброєння центрів однакові) входять:

- відділ ЗАЗ (засекреченого зв’язку);

- радіорелейне кабельне відділення.

Відділ ЗАЗ центра зв’язку КП (ЗКП) призначений для розгортання на вузлах зв’язку КП (ЗКП) телефонного та телеграфного засекреченого зв’язку.

У складі даного відділення є апаратура П-240ТМ =1 шт., П-241ТМ=1шт., Е-351А=1 шт.

Радіорелейне кабельне відділення центра зв’язку КП (ЗКП) призначений для розгортання на вузлах зв’язку КП (ЗКП) радіорелейних, проводових ліній в системі зв’язку з’єднання та має в своєму озброєні радіорелейні станції Р-419А =2 шт., П-274М=50км., ГАЗ-66=2 шт.

25) Призначенн, організаційна структура та склад засобів звязку центру звязку тпу польового вз механізованної танкової бригади.

Центр звязку ТПУ призначений для розгортання та експлуатаційного обслуговування ВЗ ТПУ м(т) військової частини та забезпечення звязку з тиловими частинами та підрозділами.

Він складається з 3 відділень:

  1. Відділення засекреченого звязку (комплексні апаратні звязку П-240 ТМ=1, П-241 ТМ=1, станція електроживлення Е-351-А=1);

  2. Радіорелейно-кабельне відділення (р-р станція Р-419А=2, кабель П-274М=20 км,вантажний автомобіль ГАЗ66=1);

  3. Відділення радіостанції (Р-142Н=2)

Організаційно-штатна структура вузла звязку (польового)

ТПУ

26. Призначення вузла зв’язку кп мех. Бригади та складу його елементів.

Вузол зв’язку КП призначений для зв’язку в повному обсязі командиру і штабу військової частини з командувачем та штабом оперативно-тактичного з’єднання (ОТЗ), з командирами і штабами підлеглих, взаємодіючих, доданих і підтримуючих механізованих (танкових) військових частин, з іншими пунктами управління механізованої (т) військової частини, а також внутрішнього зв’язку на КП.

До складу вузла зв’язку КП мех.(т) військової частини входять такі елементи:

- група командно-штабних машин (КШМ) та машин бойового управління (МБУ) із засобами автоматизації;

- група радіостанцій середньої потужності;

- група каналоутворюючих систем;

- телефонна станція;

- телеграфна станція;

- експедиція;

- станція електроживлення;

- група технічного обслуговування.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]