Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PRAKTIKA_VYROBNICHA_TEHNOLOGICHNA_-_GRS (1).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
1.23 Mб
Скачать

2.4. Технологія обслуговування споживачів

Місце практики – торговельна група приміщень (торгівельні та банкетні зали, мийні столового посуду, сервізні).

Студенту під час практики з вивчення технології обслуговування споживачів необхідно:

  • ознайомитися з торговельною групою приміщень і охарактеризувати дизайн інтер`єру, варіанти розміщення устаткування та меблів у залі, буфеті, барі, на роздавальній, показати взаємозв`язок залів з виробничою групою приміщень;

  • вивчити роботу офіціантів, барменів, правила обслуговування, особливості обслуговування в денні та вечірні години, підготовку залів до початку роботи, види попереднього та повного сервірування столів, правила підготовки та обслуговування банкетів та інших свят, роботу роздавальної;

  • вивчити організацію роботи буфету (внутрішнього), каси, хліборізки, мийної столового посуду;

  • вивчити графіки виходу на роботу робітників торговельної зали;

  • проаналізувати організацію збирання використаного посуду і можливість механізації цих процесів;

  • придбати навички з обслуговування споживачів.

2.5. Виконання індивідуального завдання

Студенти під час практики виконують індивідуальні завдання. Індивідуальне завдання передбачає більш глибоке вивчення сучасних ресторанних технологій кулінарної продукції та розроблення нормативно-технологічної документації на нові страви, асортимент яких розроблений у практичній частині курсової роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства. ( див. «Методичні вказівки та вимоги до курсової роботи»)

3. Підведення підсумків практики

Після закінчення терміну технологічної практики студенти складають письмовий звіт.

Звіт з практики повинен відповідати програмі практики, бути надрукованим на стандартних аркушах паперу. Письмовий звіт з практики подається у встановлений термін (не пізні ніж за 3 дні до закінчення практики) керівнику практики від вищого навчального закладу для перевірки, рецензування і допуску до захисту. Письмова рецензія керівника практики від кафедри додається до звіту.

Звіт з практики має містити відомості про виконання студентом усіх розділів програми практики та індивідуального завдання, що пов‘язано з науково-дослідною роботою студента. Обов‘язковим є наявність висновків та пропозицій, яких потребує зміст завдань.

Обсяг звіту може становити близько 25-30 друкованих сторінок. Розділи і окремі питання звіту повинні бути чітко визначені, викладені в логічній послідовності і конкретизовані. Таблиці, ілюстративний матеріал, додатки повинні бути змістовні й оформлені відповідно до наступних вимог: вирівнювання тексту по ширині, абзац виконується з відступом 1,27см, текст друкується на аркуші паперу формату А4 (210х297мм) з полями зі всіх сторін 25 мм, українською мовою у редакторі текстів WORD 97 for WINDOWS, тип шрифту - Times New Roman, розмір 14 через 1,5 інтервал; формули, рисунки та ілюстрації оформляється на комп’ютері з обов’язковими прив’язками у тексті та відповідними надписами.

Зразок титульної сторінки звіту наведено у дод. А. Оформлений за всіма вказаними вимогами і прорецензований звіт з практики приймається викладачем-керівником практики від університеті протягом тижня після її закінчення, за результатами захисту звіту виставляється оцінка.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]