Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРАКТИКА ВИРОБН - 3 к13_____У.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
338.43 Кб
Скачать

4. Зміст та вимоги до підготовки звітів про проходження виробничої практики.

1. Титульний лист (форма приводиться в додатку А).

2. Зміст.

3. Введення.

4 Загальна оцінка юридичної бази.

5 Аналіз ринкового середовища, в якому функціонує організація.

6. Аналіз виробничо-господарської діяльності організації.

7. Загальна характеристика стану фінансів в організації

8. Характеристика стану охорони праці.

9. Висновки і пропозиції.

10.Список літератури.

Додатки (при необхідності) у вигляді таблиць, схем, балансу і ін.

Об'єм звіту 25-30 друкарських сторінок.

Зміст містить назви і номери початкових сторінок всіх розділів, підрозділів і пунктів (якщо вони мають заголовок). Зміст повинен включати всі заголовки, які є в звіті, починаючи зі вступу і закінчуючи списком літератури і додатками (якщо є).

У введенні освітлюють основні задачі, які ставив перед собою студент на час проходження практики на конкретному підприємстві. Указується назва організації, її адреса, а також ті підрозділи організації і їх керівники, де безпосередньо студент проходив практику.

Загальна оцінка юридичної бази, на основі якої створена і функціонує організація. В цьому розділі, посилаючись на розпорядливі і організаційні документи (закони, укази, ухвали, рішення, статути, положення, накази і т.п.). Наводяться дані про організацію: розміри, форма власності, види діяльності, структура організації і організаційна структура управління і т.д. В цій хронологічній послідовності висловлені процес створення і функціонування організації в цілому, на якій проходить практику студент. Приводиться взаємозв'язок, спадкоємність, відповідність, логічна коректність цих документів, а також обгрунтовується вибір напряму діяльності організації, установи, його перепрофілізации (якщо такий був), аргументується доцільність існуючої правової процедури.

Аналіз ринкового середовища, в якій функціонує організація.

У цьому розділі загальна характеристика галузі до якої відноситься організація, перелік постачальників і споживачів товарів (робіт, послуг), аналіз ринкових чинників і конкурентного середовища, організації і т.д.

Аналіз виробничо-господарської діяльності організації.

На основі фактичного процесу від "входу в" виходу "і відповідних статистичних даних, додатковій інформації подається характеристика виробничо-господарської діяльності організації. Показується динаміка таких економічних показників, як об'єми виробництва і реалізації продукції (надання послуг), розміри інвестицій витрат виробництва і т.д.. Наводяться дані про упровадження наукових розробок, технологій, об'єктивні і суб'єктивні чинники, що впливають на реалізацію цих упроваджень. Форми перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів, рівень інформаційного забезпечення співробітників.

Робота з персоналом.

Характеризується рівень, використовування економічних, адміністративних і соціально-психологічних методів роботи з персоналом, форми здійснення контролю, Їх ефективність.

Загальна характеристика стану фінансів в організації.

Цей розділ передбачає вивчення руху громових потоків підприємства (установи, організації) і організації процесу оподаткування, проведення аналізу фінансових результатів діяльності і використовування капіталу підприємства.

Оцінка екологічного стану і охорони праці в організації.

На підставі чинних законодавчих актів, нормативних документів, відповідних прийнятих організацією заходів, характеризується її вплив на екологію внутрішнього і зовнішнього середовища, забезпечення умов по охороні праці. Приводяться особисті міркування по можливому поліпшенню екологічного стану і охорони праці.

Висновки і пропозиції.

У висновках і пропозиціях стисло формулюються результати проходження практики і аргументовані пропозиції, а саме: практичні навики, оцінка створення і діяльності підприємства (установи), висновки щодо достатності придбаних теоретичних знань для практичної діяльності.

У висновках можна сформулювати свої особисті висновки і пропозиції з питань організації і проходження практики.

Список літератури.

В списку літератури приводяться всі використані літературні джерела, а також розпорядливі і організаційні документи. Посилання на певну публікацію в тексті здійснюється наведенням в дужках номера літературного джерела в списку літератури і конкретних сторінок.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]