Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розділ 1 (Автосохраненный).docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
215.58 Кб
Скачать
    1. Комп`ютерне моделювання зачіски та макіяжу

З інтенсивним розвитком технічного процесу почали глобально розвиватись комп`ютерні технології, завдяки яким з`являються програми для створення і підбору персонального стилю для клієнтів.

Перед тим як зробити кардинальні зміни ми можемо побачити це віртуально . Користуючись такими програмами, як «Студія краси» у декількох версіях, «Віртуальний перукар», «Salon Styler Pro», «PixelBrush»…

Для замовника були підібрані по 8 варіантів підходящих і не підходящих образів.(мал. 1.2.1.)

Не підходять:

Мал.1.1. Базова модель: волосся світло-русяве з холодним відтінком, очі сіро-зелені, можуть змінюватись на сіро-блакитні. Шкіра бліда з рожевим відтінком. Брови та вії темно русявого кольору. Форма обличчя трикутна. Колорит –літо. Миндалевидні очі, достатньо пухкі губи, злегка кирпатий ніс.

Мал.1.2. Зачіска асиметрична, коректує форму обличчя, але колір, блонд з жовтим відтінком, підкреслює червоний пігмент шкіри.Яскраві рум`яна та помада роблять образ вульгарним і наляпистим.

Мал.1.3. Зачіска обтяжує верхню частину голови, а нам потрібно зовсім зворотне, колір знову ж таки має жовтий і жовто-оранжевий відтінок. Колір помади і рум`ян не вписується в обрану нами пастельну палітру для даного колориту.

Мал.1.4. Дуже яскраві кольори в зачісці та макіяжі, що підкреслюють лише недоліки шкіри. В зачісці повинен бути хоча б мінімальний об`єм.

Мал.1.5. Ця зачіска ще більше акцентує увагу на масивності верхньої частини голови. Більше того вона додає віку. Оранжеві рум`яна і помада це недопустимо для даної клієнтки, адже шкіра у неї бліда і з холодним відтінком.

Мал.1.6. Знову ж таки оранжевий, недопустимий колір. Зачіска робить волосся ще менш густим, робить небажаний об`єм на рівні вух, виглядає неохайно. Колір тону корегуючих засобів і рум`ян теплий. Цей зразок більш підходить до осіннього колориту.

Мал.1.7. Форма зачіски корегує трикутне обличчя своєю асиметричністю, легким об`ємом, та придивившись ми бачимо що за рахунок розширеної форми до низу і відсутності корекції ніс виглядає ще ширшим. Волосся здається густішим за рахунок укладки. Але не кольорове рішення.

Очі мигдалевидної форми. Щоб не було ефекту навислої повіки під бровою її треба висвітлювати, для цього можна використовувати перламутр, а ближче до рухомої повіки затемнювати. Тут же повністю вся верхня повіка одного персикового тону. Корекції брів нема, вони «дивляться» до низу що подвоює небажаний ефект. Рум`яна доведені майже до ока, колір яких і помади не підходящий. Аксесуари підійдуть більш яскравому колориту.

Мал.1.8. За рахунок накрутки волосся підскакує. Відкритий лоб, небажаний колір. Молочно-зелені тіні підкреслюють бліду шкіру, роблять ефект не висипання дають синюшність під очима.

Мал.1.9. Колір має жовтий і персиковий відтінки. Чолка повинна бути по брови або нижче. Очі з яскраво- зеленим кольором відбиваються від обличчя, так само рум`яна і блиск.

Підходять:

Мал.1.11. Ідеальна довжина чолки для цієї форми обличчя . Довге волосся і форма стрижки залишає овал для обличчя. Стримана натуральна гамма в макіяжі і кольорі волосся. Корекція крил носа. Аксесуари по кольору повністю відповідають вимогам що до даного колориту.

Мал.1.12. Крупної в`язки шапка масивність бере на себе, залишаючи обличчя більш урівноваженим. Кольорова гамма пастельна з вкрапленням яскравих відтінків.

Мал.1.13. Зачіска надає потрібного об`єму, колір – пшеничний блонд. Троянда і намисто додає деякої екстравагантності. Тон кольору слонової кістки,рум`яна кольору попелястої троянди, перламутровий блиск. Добре прокрашені вії візуально відкривають око. Корекція крил носа.

Мал.1.14. Колір волосся блонд попелясто- коричневий. Легка накрутка та асиметричний проділ корегують форму обличчя. Корекція крил носа. Темна розтушовка над рухомою повікою візуально підтягує око. Ніжно рожевий блиск. Ідеальна палітра для даної клієнтки. Аксесуар підкреслює легкість, простоту і невимушеність морського стилю.

Мал.1.15. О`бєм, легкі хвилі і асиметричний проділ те що треба для даної форми обличчя. Попелясто-русяве волосся роблять шкіру більш золотавою і засмаглою.

Великі окуляри створюють рівновагу між верхньою ї нижньою частиною обличчя. Натуральний макіяж: тон слонової кістки,світло-бежеві тіні, ніжно-рожевий блиск. Образ підходить для повсякденності.

Мал.1.16. Коротка об`ємна зачіска, холодний відтінок волосся, асиметричний проділ. Вечірній макіяж: тон слонової кістки, корекція обличчя і носа холодним бежевим тоном, ніжні рожеві рум`яна, поєднання сріблястих і сіро-блакитних тіней, сріблясті візерунки на повіці поєднуються з аксесуарами.

Мал.1.17. Об`ємна, легка хвиля,коричнево-попелястий колір волосся. Елементи декору надають зачісці і образу в цілому святковості і яскравості.

Яскравий макіяж в сіро-зеленій палітрі,вії добре профарбовані, тон світло-бежевий, пастельні персикові рум`яна. Ніжний персиковий блиск. Ця палітра надає образу свіжість.

Мал.1.18. Довге темно-русяве волосся, асиметричний проділ дають нам бажаний ефект корекції. Брови робимо більш виразними під колір волосся. Підводимо очі і пом`якшуємо лінії з допомогою розтушовки. Ці затемнення потрібні для того щоб обличчя не губилося за волоссям. Тон бежевий, обов`язкова корекція. Губи натурального відтінку. Не можна в одному образі виділити і губи і очі, це серйозна помилка, акцент повинен бути один. Обрамка із перлів на зачісці і аксесуари додають образу романтичність.