Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
testi_otv.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
317.95 Кб
Скачать

20. Призначення ас Державного земельного кадастру.

1. Забезпечення органів держ. влади та органів місцевого самоврядування, громадян, підприємств, установ, організацій достовірною інформацією про землю на базі широкого використання комп’ютерної техніки.

2. Вдосконалення вітчизняної практики проведення земельно-кадастрових робіт шляхом впровадження комп’ютерної техніки і технологій.

3. Інформаційне забезпечення і підтримка робіт із землеустрою, моніторингу земель, держ. контролю за використанням та охороною земель, регулювання оптимального розвитку територій.

4. Ефективне управління земельними ресурсами, інформаційне забезпечення ринку землі, оподаткування, реєстрація прав власності, інформаційна взаємодія з іншими системами дзк.

21. Які рівні має програмний комплекс «Земля».

1. Рівень Держкомзему, рівень обласного управління земельних ресурсів, рівень районного відділу земельних ресурсів;

2. Рівень Держкомзему, рівень обласного управління земельних ресурсів, рівень районного відділу земельних ресурсів, рівень сільської ради;

3. Рівень Держкомзему, рівень обласного управління земельних ресурсів, рівень районного відділу земельних ресурсів, рівень сільської ради, фізичних та юридичних осіб.

4. Рівень Держкомзему, рівень обласного управління земельних ресурсів, рівень районного відділу земельних ресурсів, рівень сільської ради, фізичних та юридичних осіб,посадових осіб підприємств, установ, організацій.

22. Назвіть види державної експертизи землевпорядної документації.

1. Первинна , повторна та додаткова;

2. Первинна, повторна та добровільна;

3. Обов’язкова, вибіркова, та добровільна;

4. Первинна, вибіркова та додаткова.

23. З якою точністю ведеться кількісний облік земель на базовому рівні?

1. 0,0001га;

2. 0,01га;

3. 0,001га;

4. 0.1га.

24. Охарактеризуйте поточний облік земель.

1. Виявляє і вносить земельно-кадастрові документи зміни, що відбулися у використанні земель після проведення основного земельного кадастру, виявляє і виправляє помилки основного

2. Проводиться після зйомок ведення нових методик або кадастрових документів

3. Містить відомості про кількість і якість угідь, які уточнені станом на 1.01. та 1.07. поточного року

4. Дати характеристику кожній земельній ділянці, землеволодінню і землекористуванню щодо їх розмірів, складу угідь, їх підвидів відповідно до прийнятої класифікації.

25. Проведення економічної та грошової оцінки земель водного фонду, відповідно порядку ведення дзк.

1. Економічна оцінка земель та грошова оцінка земель водного фонду проводиться за їх місцеположенням, якісним складом і кількістю води водного об’єкта, його екологічним значенням, а також соціально-економічними умовами використання;

2. Економічна оцінка земель та грошова оцінка земель водного фонду визначаються на основі нормативного середньорічного економічного ефекту від використання водних об’єктів, що розташовані на оцінюваній земельній ділянки.

3. Економічна оцінка земель та грошова оцінка земель водного фонду визначаються на основі нормативного середньорічного економічного ефекту, який створюється за рахунок використання водного об’єкта для задоволення виробничих та суцільних потреб.

4. Економічна оцінка земель та грошова оцінка земель водного фонду проводиться за їх місцеположенням, на основі нормативного середньорічного економічного ефекту від використання водних об’єктів для задоволення виробничих та суцільних потреб.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]