Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КурСОВА!!.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
267.78 Кб
Скачать

Висновки і пропозиції

Спеціалізація ТОВ “СХК” Вінницька агропромислова на протязі двох років не змінювалась і була спрямована на зерновиробництво.

За аналізований період суттєво змінились показники діяльності в позитивний бік..

Підвищується валове виробництво продукції, урожайність сільськогосподарських культу. Збільшення урожайності спричинило збільшення валового збору, сприятливі погодні умови та також допомагали.

На підприємстві не кваліфікована управлінська ланка це супроводжується тим, що бригадири не забезпечують роботою працівників через свою не організованість.

Аналізуючи діяльність підприємства за останні роки можна зробити висновок, що підприємство розвивається переважно екстенсивним шляхом та вирощування тільки зернових культур. Це сприяє значному розвитку сезонності працівників.

Для покращення економічної ефективності виробництва продукції необхідно здійснювати більші вкладення капіталу на одиницю площі, що супроводжує запровадження прогресивних технологій вирощування сільськогосподарських культур. Це буде окупатися вищими показниками економічної ефективності сільськогосподарського виробництва та давати вищі прибутки.

Держава надає малу підтримку для розвитку сільського господарства та підприємства ТОВ “СХК” Вінницька агропромислова в цілому, що не може набирати більших потужностей виробництва продукції.

Потрібно додержуватись будь-якої технології в процесі виробництва, оскільки додержання навіть самої простої технології дає кращий результат, ніж часткове прогресивної.

Немає відділу маркетингу, який би займався взаємозв’язками з постачальниками та збутом товару.

Список використаної літератури

  1. А.Д. Топалов, С.В. Скороботько, В.А. Ільченко \ Організація виробництва в підприємствах АПК Київ ЦНЛ 2006 р. 155с.

  2. Л.Я. Збірняк, М.Г. Полозенко, Т.Д.Короповська \ Організація і планування виробництва на сільськогосподарських підприємствах Київ Урожай 1999р 107с.

  3. І.П. Малук \ Організація і планування виробництва 2008 113с.

  4. О.В. Гордієнко, О.І. Рудько, О.І. Кулініч \ Організація виробництва Київ Аграрна освіта 2010р.-176с.

  5. М. М. Ільчука, Т.Д. Іващенко, В.К. Збарський \ Основи підприємницької діяльності та агробізнесу Київ Вища освіта 2002р.-312с.

  6. А.І. Батіг, О.С. Бензелюк О.С. Г.Я. Віннічук \ Планування та організація діяльності аграрного підприємства Київ Аграрна освіта 2003 143с.

25

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]