Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_operac_bank_nebank.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
664.58 Кб
Скачать

4.2. Порядок підсумкового оцінювання знань студентів при підсумковому контролі у формі пмк

ПМК з дисципліни «Операції банківських і небанківських кредитних установ» на денній та вечірній формах навчання бакалаврського рівня підготовки оформляється під час останнього практичного заняття.

Загальна підсумкова оцінка знань студентів при підсумковому контролі у формі ПМК визначається як сума балів за всі передбачені робочою навчальною програмою та зазначені в карті самостійної роботи студента обовязкові об’єкти контролю (але не може перевищувати 90 балів) і за один або декілька обраних вибіркових об’єктів, що зафіксовані у карті СРС (але не може перевищувати 10 балів).

Набрані бали за виконання вибіркових видів самостійної роботи додаються до балів, набраних студентом за виконання обов'язкових видів роботи (робота на практичних заняттях, результати модульного контролю та виконання домашніх розрахункових завдань), і заносяться у відомість як результат підсумкового оцінювання знань у формі ПМК за шкалою:

Оцінка за

бальною

шкалою КНЕУ

Оцінка

у формі заліку

Оцінка за шкалою ECTS

90 -100

зараховано

А

80 – 89

зараховано

В

70 – 79

С

66 – 69

зараховано

D

60 – 65

E

21 - 59

не зараховано - з

можливістю повторного складання заліку

FX

0 - 20

не задовільно - з

обов’язковим

повторним вивченням дисципліни

F

Якщо студент за результатами підсумкового контролю набрав менше 60 балів, він отримує оцінку «незараховано».

Якщо студент за результатами ПМК набрав від 21 до 59 балів, він має право на повторне оцінювання обов’язкових видів самостійної роботи за власною заявою у визначений деканатом термін.

При цьому кількість балів, що набрані студентом за рівень засвоєння знань, систематичність і активність роботи на практичних заняттях, залишається не змінною. Набрані бали за рештою обов'язкових видів самостійної роботи (модульні контрольні завдання, виконання домашніх розрахункових завдань) анулюються і за вибором студента перездаються.

Студенти, які набрали за результатами підсумкового контролю у вигляді заліку від 0 до 20 балів зобов'язані написати заяву на повторне вивчення дисципліни на різних формах навчання свого чи іншого факультету і там отримати підсумкову оцінку знань.

5. Особливості поточного контролю знань студентів заочної форми навчання

5.1. Об’єкти поточного контролю знань студентів заочної форми навчання

Оцінювання знань студентів заочної форми навчання, котрі вивчають дисципліну “Банківські операції”, здійснюється з урахуванням результатів за обов’язковими і вибірковими видами самостійної роботи.

Обов’язковими об’єктами поточного контролю студентів заочної форми навчання є домашня письмова робота та модульний контроль.

Серед вибіркових завдань для самостійного опрацювання оцінці можуть підлягати:

  • підготовка навчальних конспектів лекцій;

  • підготовка та презентація рефератів за заданою тематикою;

  • формування аналітичних звітів із побудовою наочних матеріалів за заданою тематикою;

  • аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій за заданою проблематикою.

Студент за власним бажанням обирає одне чи кілька вибіркових завдань і під час установчої сесіїї (начитки лекцій) подає карту самостійної роботи на кафедру банківської справи. Після закінчення установчої сесії карта самостійної роботи надається безпосередньо викладачу, який здійснює поточний контроль знань студентів, в дні консультацій.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]