Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2 розділ.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
06.09.2019
Размер:
1.29 Mб
Скачать

Висновки

ПП «Метизич» - одне з провідних підприємств, що реалізує техніку монтажу та засоби кріплення на Рівненщині. Підприємство було засноване у 2000 році і за час своєї діяльності зарекомендувало себе на товарному ринку як стабільний та надійний партнери по бізнесу. За цей час фірма досить виросла на ринку вона забезпечує населення якісними товарами, які дійсно користуються великою популярністю на ринку.

Отже проаналізувавши деякі показники можна сказати, що дане підприємство є більш-менш стійким та перспективним, йому є куди рости це свідчить його аналіз фінансової стійкості, показники ділової активності, показники рентабельності та показники ліквідності.

Плинність кадрів останнім часом стабілізувалася, що є досить важливим на підприємстві, це означає, що працівники даного підприємства задоволені всім чим забезпечує підприємство і воно згрупувало досить дружній колектив.

ПП «Метизич» має досить значну частку по області, що є досить вагомою заявкою на лідерські якості підприємства, хоч воно має незначних конкурентів але вони поки що суттєво не загрожують діяльності підприємства.