Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
HTML-редактори та _х пор_вн характеристика.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
11.08.2019
Размер:
168.45 Кб
Скачать

Висновок

В цілому, огляд HTML редакторів показує, що залежно від ваших амбіцій і смакових нахилів можна практично завжди підібрати собі редактор на смак і можливостям. Якщо вам потрібна могутня середовище розробки HTML-проектів - беріть HomeSite. Якщо ви - початківець, але швидко розвивається HTML-кодер, і хочете собі редактор "на виріст" - кращим виходом вашої для творчої енергії стане FirstPage. AceHTML сильний в роботі з національними мовами і кодуваннями, і це в багатьох випадках може зробити його кращим для вирішення ваших завдань. SNK Visual HTML Workshop - непоганий інструмент з оригінальним підходом до HTML-дизайну, до того ж - з російським інтерфейсом. Багатьом доведеться за смаком HotDog з його розширюваністю і можливістю використання зовнішніх модулів. Ну, а якщо не хочете нічого особливого, просто редактор - беріть CoofeeCupHTML.

До переваг текстових редакторів, таких як Блокнот і Notepad + + відноситься їхня простота і доступність. Крім того, текстові html-редактори часто безкоштовні, не створюють «зайвого» коду, що дозволяє зменшити розмір веб-сторінки. Однакістотним недоліком таких редакторів є неможливість переглянути «на льоту» видстворюваної сторінки та необхідність гарного знання мови html.

До переваг візуальних редакторів відносять можливість відразу бачити, як будевиглядати веб-сторінка, наявність підказок і підсвічування тегів, можливість легкої ізручної вставки різних об'єктів в сторінку без знань мови html. Недоліком жевізуальних редакторів є їхня вартість - гарні візуальні html-редактори платні. До того ж багато візуальні редактори створюють «зайвий» код, який «ускладнює» сторінку.

Список використаних джерел

  1. HTML в Web-дизайне: Алексей Петюшкин — Санкт-Петербург, БХВ-Петербург, 2004 г.- 400 с.

  2. HTML и CSS в примерах, типовых решениях и задачах (+ CD-ROM): С. А. Соколов — Санкт-Петербург, Вильямс, 2007 г.- 416 с.

  3. HTML и CSS. Совместное использование: Вирджиния ДеБольт — Москва, НТ Пресс, 2006 г.- 512 с.

  4. HTML и XHTML. Подробное руководство: Чак Муссиано и Билл Кеннеди — Санкт-Петербург, Символ-Плюс, 2008 г.- 752 с.

  5. HTML, скрипты и стили: В. В. Дунаев — Санкт-Петербург, БХВ-Петербург, 2011 г.- 816 с.

  6. HTML. Самое необходимое (+ CD-ROM): Н. П. Кисленко — Москва, БХВ-Петербург, 2008 г.- 352 с.

  7. Web-графика. Нужные программы: Владислав Дунаев — Москва, БХВ-Петербург, 2006 г.- 608 с.

  8. Графика для Web: Вадим Дунаев, Владислав Дунаев — Москва, БХВ-Петербург, 2003 г.- 640 с.

  9. Освой самостоятельно HTML и XHTML: Дидре Хейз — Москва, Вильямс, 2003 г.- 224 с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]