Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інвестиційне кредитування 072 (6508).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
1.37 Mб
Скачать

4.2. Критерії оцінювання поточних результатів вивчення дисципліни

Під час дистанційного вивчення навчальної дисципліни “Інвестиційне кредитування” оцінці підлягають результати навчання, що виявляються через набуті компетентності (знання, уміння, навички тощо), а саме:

  • відповіді під час занять в дистанційному режимі (на форумах, у чатах, у Skype тощо) – 80 балів;

  • результати виконання і захисту завдань самостійної роботи студента – 20 балів.

Завдання для поточного контролю у формі тестів, що виконується в системі Moodle, оцінюється системою автоматично згідно встановлених налаштувань.

Завдання, що виконуються та надсилаються студентами викладачу через електронну пошту в системі дистанційного навчання, оцінюються за шкалою:

Можлива максимальна оцінка за певну форму роботи (завдання), балів

Рівень виконання

Відмінний

Добрий

Задовільний

Незадовільний

5

5

4

3

0

4

4

3

2

0

3

3

2

1

0

2

2

1,5

1

0

5. Індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів

5.1. Вимоги до виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи

5.1.1. Вимоги до виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи студентів денної форми навчання

Поточний контроль результатів виконання вибіркових індивідуальних завдань для самостійної роботи студентів денної форми навчання передбачає оцінювання таких робіт:

1. Аналітичний огляд наукових публікацій за заданою тематикою.

2. Підготовка та презентація доповіді за заданою тематикою.

3. Переклад літературних джерел іншомовного походження за заданою проблематикою.

За власною ініціативою студент може приймати участь у наукових конференціях, семінарах-дискусіях, олімпіаді з дисципліни, розробці та підготовці виробничих ситуацій. Студентам, які брали участь у науково-дослідній роботі, можуть присуджуватися додаткові (заохочувальні) бали; їх кількість не повинна перевищувати 10 балів за семестр. При цьому загальна кількість балів за поточну роботу не може перевищувати 100 балів

Для аналітичного огляду наукових публікацій використовується 5 статей опубліковані в економічних виданнях, які відповідають наступним вимогам: наявність в роботі постановки проблеми, аналізу основних публікацій з даної тематики, викладу основного матеріалу дослідження з обґрунтуванням отриманих результатів, висновків, списку літератури.

Виконувати завдання слід на аркушах формату А4, стандартні поля й інтервали, аркуші пронумеровані, на останньому аркуші дата виконання, підпис. Обсяг роботи (анотації) 5-7 машинописних сторінок з використанням шрифтів текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом. Стиль викладу матеріалу повинен бути професійним, висновки та рекомендації – конкретними. До анотації обов’язково додається ксерокопія статей, проаналізованих студентом.

Підготовка та презентація доповідівиконується за тематикою, визначеною викладачем. Даний вид роботи потребує від студентів: уміння знаходити, опрацьовувати та готувати до презентації інформаційних матеріалів з актуальних економічних питань; навичок роботи у MS PowerPoint. Презентація повинна містити матеріал наступного характеру:

- характеристика об‘єкту дослідження в цілому: його поява, еволюція;

- нормативно-правова база щодо об‘єкту дослідження;

- аналітичні та статистичні дані, що висвітлюють сучасний стан об‘єкта дослідження;

- проблеми розвитку об‘єкта дослідження та пропозиції щодо їх подолання

Результатом виконання даного виду роботи є підготовлена презентація у MS PowerPoint, подана викладачеві на електронному носієві (CD-диск, флеш-накопичувач, засобами електронної пошти).

Мінімальний обсяг – 20 слайдів (максимально – 25) з такою структурою:

• 1 слайд – тема та автор роботи;

• 2 слайд – мета та завдання дослідження;

• 3-17 слайди – результати дослідження;

• 18-19 слайди – висновки;

• 20 слайд – список використаних джерел.

Для презентації повинні бути використані матеріали, які характеризують розвиток об‘єкту дослідження протягом останніх п‘яти років. Мінімальний шрифт текстової частини презентації – 18 кегль.

Перекладу літературних джерел іншомовного походження за тематикою курсу.Для виконання даного завдання студент самостійно обирає джерело, переклад якого він буде виконувати. Обов‘язковою вимогою при виборі джерела перекладу є те, що воно має бути англомовним, а його тематика має стосуватись дисципліни «Інвестування». Це може бути підручник, монографія, стаття або інша праця наукового характеру, аналітичний звіт.

Виконувати завдання слід на аркушах формату А4, поля – по 2 см, абзацний відступ – 1 см, шрифт – TimesNewRoman, кегль – 14, міжрядковий інтервал – 1,5. Обсяг перекладу - 15 друкованих сторінок, що обов‘язково мають бути пронумеровані. Робота повинна містити титульну сторінку, на якій студент ставить дату подання роботи на кафедру та особистий підпис. Для виконання завдання обирається суцільний розділ, сторінки якого перекладаються підряд. В разі, якщо розділи невеликі, обирається кілька розділів на розсуд студента. Текст мовою оригіналу обов‘язково додається.