Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Фінансові інвестиції.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
415.74 Кб
Скачать

1. Теоретичні положення теми роботи, зокрема проблемні та дискусійні питання.

2. Аналіз діючої практики роботи банків (інших ланок кредитної системи) на ділянці, яка відповідає темі дослідження.

3. Розробка та обґрунтування рекомендацій щодо покращення окремих сторін діяльності банків або інших об’єктів дослідження.

Висновок

У кінці есе додається список використаної літератури в алфавітному порядку із зазначенням прізвища та ініціалів автора, повної назви джерела, місця видання, назви видавництва, року видання, кількості сторінок.

Виконувати завдання слід на аркушах формату А-4, стандартні поля й інтервали, аркуші пронумеровані, на останньому аркуші проставляється дата виконання, підпис. Обсяг роботи 15-20 сторінок з використанням шрифтів текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом. Стиль викладу матеріалу повинен бути професійним, висновки та рекомендації – конкретними. Опрацювання літератури необхідно починати з найновіших публікацій, в яких висвітлюються останні досягнення і зміни у галузі теорії та практики інвестування.

Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій здійснюється у письмовій формі шрифтом Times New Roman,14, міжрядковий інтервал 1,5 без скорочення термінів (крім загально визначених). Допускається менший шрифт та міжрядковий інтервал для ілюстративного матеріалу. Оформлюється на аркушах формату А4 з титульним листом. Має містити послідовно повні вихідні дані публікацій з питань інвестиційної діяльності, коротку анотацію змісту публікації та коментар студента з приводу теоретичного, практичного значення та наукової новизни публікації. Кількість публікацій узгоджується з викладачем і має становити не менше трьох наукових статей. До роботи додається фотокопія публікації. Науковими вважаються лише публікації у наукових фахових виданнях, або такі, що за змістом відповідають вимогам до публікацій у наукових фахових виданнях. Допускається здійснення аналітичного (критичного) огляду публікацій, що видані не раніше двох календарних років до дати подання студентом огляду. Обсяг аналітичного огляду не повинен перевищувати 10 сторінок. Оцінювання огляду здійснюється у відповідності до критеріїв оцінки індивідуальних завдань.

Тези доповіді або стаття здається викладачу для попереднього рецензування на плановому семінарському занятті не пізніше ніж за чотири тижні до закінчення семінарських занять, а есе не пізніше ніж за два тижні до закінчення терміну семінарських занять. Завчасно представлені роботи перевіряються і в разі недопущення до захисту (оцінка 0 балів) повертаються студентам для доопрацювання. За порушення строків представлення завдання викладач може застосувати такі санкції, як зниження наполовину суми балів за зміст роботи і/або за її захист.

1. Підготовка індивідуального завдання. Для студентів денної та заочної форми навчання індивідуальне завдання виконується за темами, які охоплюють зміст дисципліни і є особливо актуальними. Індивідуальне завдання має включати огляд останнього цифрового матеріалу з відкритих джерел, відображати останні тенденції, містити оцінку явища студентом та має бути бездоганно оформленим. Основні вимоги, щодо оформлення індивідуального завдання наведено вище.

2. Аналітичний огляд наукових публікацій. Виконується на матеріалах опублікованих фахових статей з дисципліни в українських періодичних виданнях. Студенти можуть аналізувати 3-5 статей з дисципліни.

3. Підготовка міні-лекції з презентацією. Виконується під час проведення лекцій з дисципліни за погодженою заздалегідь з викладачем темою.

4. Участь у конференціях, олімпіадах та підготовка наукових публікацій. Участь у конференціях, олімпіадах і підготовка наукових публікацій може бути оцінена викладачем, якщо зміст доповідей або статей відповідає профілю дисципліни. Для отримання відповідної кількості балів (5- 10) треба надати документи, які підтвер­джують участь студента в конференції чи олімпіаді. Наприклад, представити програму конференції, де вказано прізвище студента та назва доповіді, показати викладачеві опубліковані тези чи наукову статтю.

5. Переклад літературних джерел іншомовного походження за заданою проблематикою. Здійснюється переклад літературних джерел іншомовного походження за визначеною викладачем науки проблематикою