Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Аналітика банківського ринку.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
395.26 Кб
Скачать

Додаткові види роботи (науково-дослідна діяльність студента)

Студентам, які брали участь у позааудиторній науково-дослідній діяльності — участь у конференції, участь у олімпіадах, підготовці наукових публікацій тощо — можуть присуджуватись додаткові бали за поточну успішність, але не більше 10 балів.

Підготовка наукових публікацій представляє собою публікацію студентом наукової статті з проблематики дисципліни. До розгляду приймаються публікації, здійснені у поточному навчальному році або статті, що прийняті до друку.

Для оцінки публікація подається скріпленою у швидкозшивачі у вигляді ксерокопії із титульним аркушем (зазначаються дані про студента, місце та час здійснення публікації, назва дисципліни, до проблематики якої відноситься публікація).

Участь у конференції може бути оцінена викладачем, якщо зміст доповідей або статей відповідає профілю дисципліни. Для отримання відповідної кількості балів треба надати документи, які підтверджують участь студента в конференції чи олімпіаді. Наприклад, представити програму конференції, де вказано прізвище студента та назва доповіді, показати викладачеві опубліковані тези чи наукову статтю.

Участь у конкурсах наукових студентських робіт. Робота виконується за проблематикою дисципліни під керівництвом викладача відповідно до вимог відповідного конкурсу. У загальному вигляді робота повинна бути відповідно оформлена та мати зміст, що характеризує наукові роботи (мати ознаки актуальності, новизни, практичного значення, ґрунтовної обробки наукових джерел тощо).

Викладач здійснює оцінювання самостійних позааудиторних завдань виключно у форматі захисту і обговорення результатів виконання завдання студентом з викладачем особисто. Самостійні позааудиторні завдання кафедрою не реєструється та передаються студентом заочної форми навчання викладачу особисто за графіком «Дня заочника» в момент захисту.

4.1.2. Заочна форма навчання — самостійне індивідуальне письмове завдання

Самостійне домашнє індивідуальне завдання виконуються студентами заочної фор­ми навчання.

Самостійне домашнє індивідуальне письмове завдання виконується відповідно до варіанту та передається на кафедру у термін, що визначено у карті навчальної роботи студента. Самостійне домашнє індивідуальне завдання оцінюється максимально у 40 балів. У склад оцінки входить:

- оцінка за зміст виконаного завдання – максимально 20 балів (2 завдання за шкалою 0–6–8–10 бали);

- оцінка за захист виконаного завдання – максимально 20 балів (захищається завдання за шкалою 0–8–16–20 бали)

Викладач оцінює самостійне домашнє індивідуальне завдання протягом тижня з моменту кінцевого строку його реєстрації на кафедрі. Захист завдання відбувається відповідно графіку «Дня заочника» особисто викладачу.

Виконання самостійного домашнього індивідуального завдання передбачає використання фактичного статистичного та нормативно-правового матеріалу, відповідно до змісту завдань. Викладачем доводиться графік виконання самостійних індивідуальних завдань, за порушення якого студент позбавляється половини балів за кожне таке завдання.

Самостійне домашнє завдання складається з двох окремих завдань, що виконується студентом відповідно до варіанту. Зміст завдання та варіанти завдання (визначаються по першій літері прізвища студента) зазначені у таблиці: