Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kurs_EKONOMETR_2011.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
160.26 Кб
Скачать

Міністерство освіти, науки, молоді та спорту України двнз «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»

Факультет інформаційних систем і технологій

Кафедра економіко-математичного моделювання Навчально-методичні матеріали

до написання курсових робіт

з дисципліни “Економетрика”

для студентів напряму підготовки «Економічна кібернетика»

ЗАТВЕРДЖЕНО:

на засіданні кафедри

економіко-математичного моделювання

протокол № від 2011 р.

Завідувач кафедри

____________ В.В.Вітлінський

Київ КНЕУ 2011

Навчально-методичні матеріали до написання курсових робіт з дисципліни «Економетрика» / для студентів напряму підготовки «Економічна кібернетика» // Укладачі: Г.І. Великоіваненко, О.В. Піскунова. – К.: КНЕУ, 2011.

Укладачі: Г.І.Великоіваненко, канд..фіз.-мат.наук, доцент,

О.В. Піскунова, канд.техн.наук, доцент.

Відповідальний за випуск: завідувач кафедри економіко-математичного моделювання В.В.Вітлінський, д-р екон. наук, професор.

Зміст

ВСТУП 4

1. ЕТАПИ ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ 5

2. Вимоги щодо структури та змісту

курсової роботи 8

3. Вимоги до оформлення курсової роботи 10

4. орієнтовна Тематика курсових робіт 15

Додаток А 19

Додаток Б 20

Додаток В 22

Додаток Г 23

ВСТУП

Навчально-методичні матеріали з організації самостійної роботи студентів при написанні курсових робіт з дисципліни «Економетрика» призначені для студентів, що навчаються за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра галузі знань «Економіка і підприємництво» напряму підготовки «Економічна кібернетика». Вони визначають загальні вимоги до змісту, обсягу та оформлення даного виду самостійної роботи студентів; містять поради, що сприяють послідовній, ґрунтовній підготовці при написанні та захисті курсової роботи.

Метою курсової роботи є поглиблення теоретичних знань та формування у студентів фахових компетенцій у сфері розв’язання прикладних задач моделювання економічних процесів на підґрунті сучасного інструментарію економетричного моделювання.

Підготовка курсових робіт має суттєвий вплив на формування студентів як фахівців, що здатні самостійно вирішувати поставлені задачі на практиці; виявляє їхні здібності до самостійного оволодіння теоретичним матеріалом.

Написання та захист курсових робіт активізує процес систематизації та закріплення знань, дослідження спеціалізованих літературних джерел, ознайомлення із досягненнями сучасної науки та практичної діяльності, що дозволить творчо застосовувати набуті знання та вміння у майбутній професійній діяльності, вільно орієнтуватися в інформаційному просторі.

Курсова робота як одна із важливих та ефективних форм самостійної творчої роботи студентів, має своїм результатом підвищення загального рівня теоретичних знань та практичних навичок щодо вирішення конкретних задач побудови та дослідження економетричних моделей економічних процесів і систем, а також використання методології та інструментарію економіко-математичного моделювання при обґрунтуванні управлінських рішень.

Курсова робота виконується студентом під методичним керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]