Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СРС ГіК МС.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
455.17 Кб
Скачать

Критерії оцінки знань при поточному та підсумковому контролі знань студентів

  1. Загальні положення

1 Уся організація процесу навчання має стимулювати студентів наполегливо , старанно і систематично вчитися.

Згідно до вимог навчального процесу в університеті добре засвоєння знань студентами та об’єктивна оцінка рівня знань з боку викладача вимагають:

  • постійного контролю відвідування учбових занять кожним студентом;

  • систематичний поточний контроль знань студентів,;

  • належної організації перевірки самостійної роботи студента;

  • проведення підсумкового контролю знань студента у формі іспиту.

2. Критерії оцінки рівня знань на семінарських заняттях

  1. Рівень знань на семінарських заняттях оцінюється :

п.1. – “відмінно” – коли студент дає обґрунтовані, теоретично і практично вірні відповіді на запитання, рішення задач правильні, демонструє логічні умозаключення, висновки, акуратно оформлює завдання, свої виступи підкріплює повідомленнями та рефератами, був присутній на лекціях, має конспект;

п.2. “добре” – коли студент знає матеріал на рівні п.1, але ним допускаються незначні помилки у формуванні категорій, розрахунків, коли за допомогою викладача може знайти вірну відповідь. Присутність студента на заняттях всіх видів обов’язкова;

п.3 – “задовільно” – коли студент дає невірну відповідь на одне запитання, або малообґрунтовану відповідь на всі запитання, відповіді невичерпані, припускає грубі помилки у розрахунках і тільки за допомогою викладача може виправити допущені помилки. При цьому враховується наявність конспекту та зошиту для семінарської роботи.;

п.4. – “незадовільно” – коли студент дає неправильні відповіді на 2-3 запитання, робить грубі помилки у розрахунках і не може їх виправити, не має конспекту, виконує самостійну роботу не в строк.

Критерії оцінки рівня знань під час іспиту

Особливістю проведення іспиту з дисципліни "Гроші та кредит" є наявність у білетах одного з завдань - тестового контролю знань,

п.1. "Відмінно" - колії студентом при відповіді дані повністю вірні відповіді на теоретичні завдання, виконані тестові завдання. Студент демонструє знання навчально-методичної літератури, законодавчих і нормативних актів, наводить узагальнення і висновки.

п.2. "Добре" - коли відповідь на рівні вимог п.3, але студентом допущені незначні помилки у формуванні термінів, категорій та розрахунків.

п.3. "Задовільно" - коли неправильна відповідь на одне запитання, але не всі запитання дані малообгрунтовані та невичерпані відповіді.

п.4. При встановленні підсумкової оцінки студенту має. бути враховано весь спектр його роботи за відповідний поточний період. Остаточна оцінка рівня знань з іспиту вписується в екзаменаційну відомість та залікову книжку студента. У разі виникнення суперечник питань щодо екзаменаційної оцінки викладач має право провести додаткову співбесіду (за власною ініціативою або за бажанням студента) для виставлення остаточного результату.