Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ до курсової роботи Орг.і методика аудиту (09....doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
593.41 Кб
Скачать

3. Порядок комплектації курсової роботи та її захист

  1. Титульний аркуш (див. дод. А)

  2. Зміст (див. дод. Б)

  3. Вступ

  4. Розділи

  5. Висновки

  6. Список використаних джерел (див. дод. В)

  7. Додатки

Кафедра здійснює контроль за виконанням роботи у вигляді атестації, яка складається з трьох етапів:

І етап атестації відбувається в кінці березня (заочна форма навчання 18-20 березня) і ступінь готовності курсової роботи у студента повинна складати 35 — 40%, під час першого контролю студент подає підписаний керівником календарний план виконання роботи;

II етап атестації відбувається в кінці квітня (заочна форма навчання 18-20 квітня) - готовність роботи повинна складати 80-85%;

ІІІ етап – 15-17 травня (заочна форма навчання 5-7 травня) - подання повністю готової курсової роботи.

До захисту КР допускаються студенти, що успішно виконали весь обсяг навчальної роботи, передбачений навчальним планом. Закінчену, належним чином оформлену КР, виконавець подає науковому керівникові для перевірки. Після того, як науковий керівник перевірив роботу і зазначив, що, на його думку, робота готова до захисту, він рекомендує її до захисту. Робота повертається студенту для підготовки до захисту.

Захист КР проводиться у визначений кафедрою час за участю викладачів облікових дисциплін та асистентів. Під час захисту студент розповідає зміст основних положень курсової роботи, висновки за результатами проведених досліджень порядку і методики ведення бухгалтерського обліку. На запитання виконавець роботи повинен відповісти ґрунтовно й вичерпно. Після відповіді на питання курсова робота оцінюється за нижченаведеними критеріями.

Студент, що виконав слабку за змістом та актуальністю роботу, без надання конкретних рекомендацій з метою поліпшення організації обліку та аудиту об’єкта, яка визнана керівником незадовільною повертається для доробки та виправлення недоліків.

4. Критерії оцінки курсової роботи

4.1. Критерії оцінювання курсової роботи для студентів денної форми навчання

Оцінювання курсової роботи студентів денної форми навчання проводиться за наступними критеріями:

Відмінно „А” (90-100 балів) виставляється за умови, що студентом виконані у повному обсязі вимоги, поставлені у методичних рекомендаціях, у тому числі дотримано графік виконання та здачі курсової роботи.

Добре „В” (89-80 балів) виставляється за умови виконання всіх вимог, поставлених у методичних рекомендаціях, однак в роботі допущені незначні неточності у висвітленні питань або студент допускає несуттєві помилки у відповіді на запитання керівника на захисті роботи, а також незначною мірою порушено графік виконання та здачі роботи.

Добре „С” (79-71 бали) виставляється за умови виконання всіх вимог, поставлених у методичних рекомендаціях. Однак в роботі допущені неточності у висвітленні питань; недостатньо повно описані теоретичні аспекти організації і методики аудиту предмету дослідження.

Задовільно „D” (70-61 балів) виставляється за умови виконання роботи відповідно до методичних вказівок, однак при цьому допущені помилки при розкритті організації і методики аудиту предмета дослідження; недостатньо обґрунтовані шляхи вирішення проблем обліку, є зауваження щодо використаної літератури, студент порушував графік виконання курсової роботи.

Задовільно „С” (60-50 бали) виставляється за умови допущення грубих помилок логічного характеру, за суттю та змістом викладеного матеріалу. Недостатньо обґрунтовані шляхи вирішення проблем. Курсова робота не надавалась на перевірку викладачу у встановлені терміни.

Незадовільно „FX” (49-30 балів) виставляється за умови що тема не розкрита, а саме: студент не виконав більш як 50 відсотків вимог, наведених у методичних рекомендаціях; допущено грубі помилки при розкритті теми тощо.

Незадовільно „F (29-0 бали) виставляється за умови не розкриття обраної теми, відсутності організації і методики аудиту об’єкту дослідження, невідповідності структури вимогам до виконання курсової роботи тощо.

При несвоєчасному представленні роботи на перевірку науковому керівникові вираховується по 5 балів за кожен раз, при несвоєчасному представленні на рецензування керівникові із загальної суми балів вираховується 10 балів за порушення навчальної дисципліни.

Керівник виставляє попередню оцінку за виконану роботу і робить запис про допуск до її захисту.

Кінцева оцінка визначається за результатами захисту.