Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ до курсової роботи Орг.і методика аудиту (09....doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
593.41 Кб
Скачать

Аудитор Дата

Адреса

Додаток Ц

ВИСНОВОК НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА ПРИ ВИКОНАННІ ЗАВДАНЬ З АУДИТУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Приклади висновків щодо компонентів фінансових звітів

Реєстр дебіторської заборгованості

АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК ДЛЯ ...

Ми перевірили реєстр дебіторської заборгованості Компанії АВС, який додається, за рік, що закінчився 31 грудня 20ХХ р. Відповідальність за підготовку цього реєстру несе управлінський персонал Компанії АВС. Ми несемо відповідальність за висловлення думки щодо реєстру на підставі нашого аудиту.

Ми провели аудит відповідно до Міжнародних стандартів аудиту (або вказати відповідні національні стандарти і практику). Ці стандарти зобов’язують нас планувати і здійснювати аудит, щоб одержати обґрунтовану впевненість у тому, що фінансові звіти не містять суттєвих викривлень. Аудит передбачає перевірку шляхом тестування доказів, які підтверджують суми та розкриття інформації у фінансових звітах. Аудит включає й оцінювання застосовуваних принципів бухгалтерського обліку та суттєвих облікових оцінок, здійснених управлінським персоналом, а також оцінювання подання фінансових звітів у цілому. Ми вважаємо, що проведений нами аудит дає обґрунтовану підставу для висловлення нашої думки.

На нашу думку, реєстр дебіторської заборгованості справедливо й достовірно відображає (або подає достовірно в усіх суттєвих аспектах) стан дебіторської заборгованості Компанії станом на 31 грудня 20ХХ р., відповідно до… (зазначити відповідні національні стандарти або зробити посилання на Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку чи на будь-яку іншу описану основу бухгалтерського обліку).

Аудитор Дата

Адреса

Додаток Ш

ВИСНОВОК НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА ПРИ ВИКОНАННІ ЗАВДАНЬ З АУДИТУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Реєстр участі у прибутках

АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК ДЛЯ ...

Ми перевірили реєстр участі DEF у прибутках, який додається, за рік, що закінчився 31 грудня 20ХХ р. Відповідальність за підготовку цього реєстру несе управлінський персонал Компанії АВС. Ми несемо відповідальність за висловлення думки щодо реєстру на підставі нашого аудиту.

Ми провели аудит відповідно до Міжнародних стандартів аудиту (або вказати відповідні національні стандарти і практику). Ці стандарти зобов’язують нас планувати і здійснювати аудит, щоб одержати обґрунтовану впевненість у тому, що реєстр не містить суттєвих викривлень. Аудит передбачає перевірку шляхом тестування доказів, які підтверджують суми та розкриття інформації у фінансових звітах. Аудит включає й оцінювання застосовуваних принципів бухгалтерського обліку та суттєвих облікових оцінок, здійснених управлінським персоналом, а також оцінювання подання фінансових звітів у цілому. Ми вважаємо, що проведений нами аудит дає обґрунтовану підставу для висловлення нашої думки.

На нашу думку, реєстр справедливо й достовірно відображає (або подає достовірно в усіх суттєвих аспектах) участь DEF у прибутках Компанії станом на 31 грудня 20ХХ р., згідно з умовами трудової угоди між DEF і Компанією, датованої 01 червня 20ХХ р.