Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СПИСКИ,ЗАКЛАДКИ,ПРИМІТКИ,ПОСИЛАННЯ,ЗНОСКИ І НАЗ....doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.04.2019
Размер:
140.29 Кб
Скачать

Варіанти завдань до лабораторної роботи № 6

Варіант 6.1

  1. Відкрийте вказаний викладачем документ “WDREAD9.doc” і впишіть до нього ваше прізвище в якості автору документу (команда “Файл Свойства”). Збережіть його в своїй папці під назвою “ВЛР_61.doc”.

  2. Оформіть параграф “Содержание” на першій сторінці у вигляді нумерованого списку.

  3. Оформіть перелік тем (зміст) в параграфі “Установка, требования к оборудованию ...” (на 1 сторінці), як маркований список.

  4. Оформіть перелік продуктів, до яких входить редактор Word, в підрозділі “Минимальные требования к оборудованию” (2 сторінка), як маркований список з відстанню маркеру – 1,5 см. і відстанню тексту – 2,5 см.

  5. Оформіть вимоги до роботи апаратно-програмної платформи в підрозділі “Минимальные требования к оборудованию” (8 вимог на 2 сторінці), як багаторівневий нумерований список.

  6. Встановіть в документі три закладки на початку (заголовок “Содержание”), всередині (заголовок “РАБОТА С MICROSOFT WORD 2000”) та в кінці документу (заголовок на останній сторінці).

  7. Перейдіть послідовно цими закладкам з першої на другу і т.д.

  8. Встановіть примітку після заголовку розділу “Требования к операционной системе и пакеты обновления” (3 сторінка).

  9. Встановіть два перехресних посилання на розділ “Microsoft Visual Basic для приложений” після скорочення “VBA” (7 і 8 сторінки).

  10. Оформіть абзац “РАБОТА С MICROSOFT WORD 2000” на першій сторінці, як перехресне гіперпосилання на відповідний розділ.

  11. Встановіть звичайну зноску після словосполучення “Word 95” (9 сторінка) та кінцеву зноску після словосполучення “Microsoft Outlook 2000” (2 сторінка). В першому випадку до зноски запишіть “Это 7 версия редактора Word.”, а в другому – “Это организатор персональной информации и распределения рабочего времени.”.

  12. Створіть два малюнки в редакторі “Paint” і вставте їх до документу на 3 і на 6 сторінці. Створіть для них відповідні назви, та в кінці документу додайте список цих малюнків.

  13. Збережіть документ “ВЛР_61.doc” і надайте його на перевірку викладачу.

Варіант 6.2

  1. Відкрийте вказаний викладачем документ ““IITREAD.doc” і впишіть до нього ваше прізвище в якості автору документу (команда “Файл Свойства”). Збережіть його в своїй папці під назвою “ВЛР_62.doc”.

  2. Оформіть з 2 по 5 абзаци другого параграфу як маркований список (1 сторінка).

  3. Оформіть з 6 по 9 абзаци другого параграфу (1 сторінка) як маркований список з маркером у вигляді трефи ().

  4. Оформіть з 10 по 13 абзаци другого параграфу на 2 сторінці як нумерований список;

  5. Оформіть останні абзаци другого параграфу після слів “ІІТ має право:” (2 сторінка) як нумерований список з нумерацією римськими числами І, ІІ, ІІІ і т.д.

  6. Перетворіть весь третій параграф після слів “Основні структурні підрозділи ІІТ та їх завдання” у дворівневий нумерований список, в якому пункти нумеруються числами 1, 2, 3 і т.д., а підпункти латинськими літерами а), b), c) і т.д.

  7. Встановіть закладки на початок кожного параграфу документу і дайте їм назви: параграф_1, параграф_2, і т.д.

  8. Перейдіть послідовно цими закладками. Для цього виконайте команду “Правка Перейти” або “Вставка Закладка”.

  9. Встановіть примітку після тексту “Міжрегіональної Академії управління персоналом” (4 абзац 1 сторінка).

  10. Встановіть перехресне посилання із другого параграфу після скорочення “ІІТ” на заголовок першого параграфу.

  11. Встановіть перехресне посилання після слова “Положення” на початку третього параграфу (сторінка 2) як гіперпосилання на заголовок першого розділу.

  12. Встановіть звичайну зноску після словосполучення “Інститут інформаційних технологій” (стор. 1) та кінцеву зноску після словосполучення “Міжрегіональної Академії управління персоналом” також на цій сторінці. В першому випадку до зноски запишіть “Це новостворена структура”, а в другому – “Президентський університет”.

  13. Створіть два малюнки в редакторі “Paint” і вставте їх до документу відповідно на 2 і 4 сторінках. Створіть для них відповідні назви, та в кінці документу додайте список цих малюнків.

  14. Збережіть документ “ВЛР_62.doc” і надайте його на перевірку викладачу.

Варіант 6.3

  1. Відкрийте вказаний викладачем документ “WDREAD9.doc” і впишіть до нього ваше прізвище в якості автору документу (команда “Файл Свойства”). Збережіть його в своїй папці під назвою “ВЛР_63.doc”.

  2. Оформіть параграф “Содержание” на 1 сторінці у вигляді нумерованого списку. Створіть формат номерів у вигляді 1), 2) і т.д.

  3. Оформіть перелік тем в параграфі “Установка, требования к оборудованию ...” на 1 сторінці, як маркований список з відстанню до маркеру – 0,5 см. і відстанню до тексту – 1,5 см.

  4. Оформіть перелік продуктів, до яких входить редактор Word, в параграфі “Минимальные требования к оборудованию” (2 стор.), як маркований список з маркером у вигляді бубни () червоного кольору.

  5. Оформіть вимоги до роботи апаратно-програмної платформи в підрозділі “Минимальные требования к оборудованию” (8 вимог, 2 стор.) як дворівневий нумерований список в якому пункти нумеруються числами 1, 2, 3 і т.д., а підпункти латинськими літерами а., b., c. і т.д.

  6. Встановіть в документі три закладки на заголовок “ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДАННОГО ДОКУМЕНТА” (на 1 стор.), на заголовок “РАБОТА С MICROSOFT WORD 2000” (на 6 стор.) та в кінці документу (заголовок на останній сторінці).

  7. Перейдіть послідовно цими закладками. Для цього виконайте команду “Правка Перейти” або “Вставка Закладка”.

  8. Встановіть примітку після заголовку параграфу “Пакет обновления 1 для Windows 95” (стор. 3).

  9. Встановіть перехресне посилання на заголовок параграфу “Microsoft Visual Basic для приложений” після скорочення “VBA” на стор. 7.

  10. Оформіть абзац “СПРАВКА MICROSOFT WORD 2000” на стор. 1 як перехресне гіперпосилання на відповідний заголовок (7 сторінка).

  11. Встановіть звичайну зноску після словосполучення “Word 6.0” на сторінці 9 та кінцеву зноску після словосполучення “Microsoft Outlook Express 5.0” на сторінці 2. В першому випадку до зноски запишіть “Это редактор Word 95”, а в другому – “Это программа электронной почты”.

  12. Створіть два малюнки в редакторі “Paint” і вставте їх до документу на 4 і на 7 сторінці. Створіть для них відповідні назви, та в кінці документу додайте список цих малюнків.

  13. Збережіть документ “ВЛР_63.doc” і надайте його на перевірку викладачу.

Варіант 6.4

  1. Відкрийте вказаний викладачем документ ““IITREAD.doc” і впишіть до нього ваше прізвище в якості автору документу (команда “Файл Свойства”). Збережіть його в своїй папці під назвою “ВЛР_64.doc”.

  2. Оформіть з 2 по 5 абзаци другого параграфу як маркований список (1 сторінка) з відстанню маркеру – 0 см. і відстанню тексту – 1 см.

  3. Оформіть з 6 по 9 абзаци другого параграфу (1 сторінка) як маркований список з маркером у вигляді черви () червоного кольору.

  4. Оформіть з 10 по 13 абзаци другого параграфу на 2 сторінці як нумерований список. Виберіть формат номерів у вигляді 1-й, 2-й і т.д.

  5. Оформіть всі останні абзаци другого параграфу після слів “ІІТ має право:” (2 сторінка) як нумерований список з нумерацією маленькими римськими числами і, іі, ііі та т.д.

  6. Перетворіть весь третій параграф після слів “Основні структурні підрозділи ІІТ та їх завдання” у дворівневий нумерований список в якому пункти нумеруються числами І, ІІ, ІІІ і т.д., а підпункти латинськими літерами а., b., c. і т.д.

  7. Встановіть закладки на початок кожного параграфу документу і дайте їм назви: параграф1, параграф2, і т.д.

  8. Перейдіть послідовно цими закладками. Для цього виконайте команду “Правка Перейти” або “Вставка Закладка”.

  9. Встановіть примітку після тексту “Міжрегіональної Академії управління персоналом” (6 абзац 1 сторінка).

  10. Встановіть перехресне посилання із другого параграфу після скорочення “ІІТ” (передостанній абзац) на заголовок першого розділу.

  11. Встановіть перехресне посилання після скорочення “МАУП” на початку третього параграфу (стор. 2) як гіперпосилання на заголовок першого параграфу.

  12. Встановіть звичайну зноску після скорочення “ІТТ” на стор. 1 та кінцеву зноску після словосполучення “Міжрегіональної Академії управління персоналом” також на цій сторінці. В першому випадку до зноски запишіть “Це новостворений інститут”, а в другому – “Міжнародний університет”.

  13. Створіть два малюнки в редакторі “Paint” і вставте їх до документу відповідно на 2 і 3 сторінках. Створіть для них відповідні назви, та в кінці документу додайте список цих малюнків.

  14. Збережіть документ “ВЛР_64.doc” і надайте його на перевірку викладачу.

Варіант 6.5

  1. Відкрийте вказаний викладачем документ “WDREAD9.doc” і впишіть до нього ваше прізвище в якості автору документу (команда “Файл Свойства”). Збережіть його в своїй папці під назвою “ВЛР_65.doc”.

  2. Оформіть параграф “Содержание” на 1 сторінці у вигляді нумерованого списку. Створіть формат номерів у вигляді [1], [2] і т.д.

  3. Оформіть перелік тем в параграфі “Установка, требования к оборудованию ...” на 1 сторінці, як маркований список з відстанню маркеру – 0,2 см. і відстанню тексту – 1 см.

  4. Оформіть перелік продуктів до яких входить редактор Word в параграфі “Минимальные требования к оборудованию” на 2 сторінці, як маркований список з маркером у вигляді піки ().

  5. Оформіть вимоги до роботи апаратно-програмної платформи в параграфі “Минимальные требования к оборудованию” (8 вимог, 2 стор.) як дворівневий нумерований список, в якому пункти нумеруються числами 1., 2., 3., а підпункти латинськими літерами а), b), c) і т.д.

  6. Встановіть в документі три закладки на заголовок “Установка, требования к оборудованию … ” (на 1 стор.), на заголовок “Справка по MICROSOFT WORD 2000” (на 7 стор.) та в кінці документу (заголовок на останній сторінці).

  7. Перейдіть послідовно цими закладками. Для цього виконайте команду “Правка Перейти” або “Вставка Закладка”.

  8. Встановіть примітку після заголовку “Пакет обновления 4 для Windows NT 4.0” (сторінка 3).

  9. Встановіть перехресне посилання на заголовок розділу “Microsoft Visual Basic для приложений” після скорочення “VBA” (сторінка 8).

  10. Оформіть абзац “ПОДДЕРЖКА ВОСТОЧНО-АЗИАТСКИХ ЯЗЫКОВ” змісту на стор. 1 як перехресне гіперпосилання на відповідний розділ.

  11. Встановіть звичайну зноску після словосполучення “Word 2000” на сторінці 9 та кінцеву зноску після словосполучення “Microsoft IntelliMouse” на сторінці 2. В першому випадку до зноски запишіть “Это одна из новых версий редактора Word”, а в другому – “Это усовершенствованный манипулятор мыши”.

  12. Створіть два малюнки в редакторі “Paint” і вставте їх до документу на 5 і 7 сторінках. Створіть для них відповідні назви, та в кінці документу додайте список цих малюнків.

  13. Збережіть документ “ВЛР_65.doc” і надайте його на перевірку викладачу.

Варіант 6.6

  1. Відкрийте вказаний викладачем документ ““IITREAD.doc” і впишіть до нього ваше прізвище в якості автору документу (команда “Файл Свойства”). Збережіть його в своїй папці під назвою “ВЛР_66.doc”.

  2. Оформіть з 2 по 5 абзаци другого параграфу як маркований список з відстанню маркеру – 0,2 см. і відстанню тексту – 1 см.

  3. Оформіть з 6 по 9 абзаци другого параграфу як маркований список з маркером зеленого кольору.

  4. Оформіть з 10 по 13 абзаци другого параграфу на 2 сторінці як нумерований список. Виберіть формат номерів у вигляді 01, 02 і т.д.

  5. Оформіть останні абзаци другого параграфу після слів “ІІТ має право:” як нумерований список з нумерацією великими латинськими літерами A., B., C. і т.д.

  6. Перетворіть весь третій параграф після слів “Основні структурні підрозділи ІІТ та їх завдання” у дворівневий нумерований список в якому пункти нумеруються числами і, іі, ііі і т.д., а підпункти латинськими літерами а), b), c) і т.д.

  7. Встановіть закладки на початок кожного параграфу документу і дайте їм назви: параграф_1, параграф_2, і т.д.

  8. Перейдіть послідовно цими закладками. Для цього виконайте команду “Правка Перейти” або “Вставка Закладка”.

  9. Встановіть примітку після тексту “Міжрегіональної Академії управління персоналом” (2 абзац, 1 параграф).

  10. Встановіть два перехресних посилання із третього параграфу після скорочення “ІІТ” (перши два абзаці ) на заголовок першого розділу.

  11. Встановіть перехресне посилання після скорочення “Статуту МАУП” на початку третього параграфу як гіперпосилання на заголовок другого параграфу.

  12. Встановіть звичайну зноску після скорочення “ПК” (8 абзац, 2 параграф), та кінцеву зноску після словосполучення “Комп’ютерні науки” (5 абзац, 2 параграф). В першому випадку до зноски запишіть “Персональний комп’ютер”, а в другому – “Математика та інформатика”.

  13. Створіть два малюнки в редакторі “Paint” і вставте їх до документу відповідно на 2 і 4 сторінках. Створіть для них відповідні назви, та в кінці документу додайте список цих малюнків.

  14. Збережіть документ “ВЛР_66.doc” і надайте його на перевірку викладачу.