Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ekz_contr_budg_system.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
938.5 Кб
Скачать

В. Бібліографія з бюджетних питань за тематикою курсових робіт

Мета укладання бібліографії – дати аналітичний огляд літературних джерел (монографій, підручників, навчальних посібників тощо) за обраною тематикою. Готуючи бібліографію, студент:

  • обирає питання і погоджує його з викладачем;

  • систематизує різні погляди і підходи до вивчення досліджуваного питання (фінансові категорії, поняття і терміни, принципи, ознаки, класифікації тощо);

  • літературні джерела добираються самостійно;

  • готує бібліографію у друкованому вигляді (обсяг – до 6 сторінок тексту набраного на комп’ютері, Times New Roman, шрифт 14, інтервал 1,5. Структура: титульна сторінка, текст бібліографії, список опрацьованої літератури).

Бібліографія готується на той семінар, на якому розглядається відповідна тема. Якщо тема на семінарських заняттях не розглядається, тоді студент має здати бібліографію викладачу, який проводить семінари, не пізніше ніж за 3 тижні до закінчення семестру.

Критеріями оцінки є кількість опрацьованих літературних джерел і якість систематизації матеріалу.

4.2.3. Порядок переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в національну та шкалу ects.

Оцінка за шкалою ECTS

Оцінка за 100-бальною шкалою

Оцінка за національною шкалою

A

90-100

5 (відмінно)

B

80-89

4 (добре)

C

70-79

D

66-69

3 (задовільно)

E

60-65

FX

21-59

2 (незадовільно) з можливістю повторного складання

F

0-20

2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

5. Особливості поточного контролю знань студентів заочної форми навчання.

Лектор курсу встановлює завдання для поточного контролю знань студентів заочної форми навчання в межах положень даної Робочої начальної програми. Ці завдання можуть бути встановлені за однією із форм — виконання студентом заочної форми навчання контрольної роботи (письмової домашньої роботи) або підготовка до виконання одного модульного завдання у вигляді тестового контролю в комп’ютерному класі КНЕУ.

Виконання контрольної (письмової домашньої) роботи проводиться у формі написання її студентом та захисту у встановленому порядку згідно з підрозділом 3.10. поданим вище. Завдання щодо виконання контрольної (письмової домашньої) роботи також наведені вище у підрозділі 3.10.

Оцінювання контрольної (письмової домашньої) роботи здійснюється у встановленому вище порядку за пунктом 4.1.2. або 4.2.2.2.

Завдання щодо виконання одного модульного завдання винесені на самостійну роботу студента заочної форми навчання для опрацювання за навчально-методичним посібником для самостійного вивчення дисципліни “Бюджетна система”.

6. Зразки екзаменаційних білетів

6.1. Зразок екзаменаційного білету для студентів денної та вечірньої форм навчання

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]