Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ekz_contr_budg_system.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
938.5 Кб
Скачать

Б. Контроль за виконанням модульних завдань

Завдання, винесені для модульних завдань поділяються на два модулі:

І модуль – комп’ютерний тестовий контроль;

ІІ модуль – Комплексні ситуаційні задачі “Кошторис загальноосвітньої середньої школи” і “Кошторис медичної установи”.

За першим модулем тестовий контроль здійснюється в один етап у комп’ютерних класах КНЕУ за три тижні до кінця семестру. До комп’ютерного тестового контролю включено одну тему з 70 тестів, які винесені для самостійного опрацювання в комп’ютерних класах. Загальна тривалість модуля — дві академічні години у комп’ютерних класах КНЕУ (047; 049; 059; 066). Студент отримує бали поточного контролю за кількістю вірних відповідей на тести:

Кількість вірних тестових відповідей

Кількість поточних балів

0—20

0 балів

21—30

1,0 бал

31—40

2,0 бали

41—50

3,0 бали

51—60

4,0 бали

61—70

5,0 балів

Комплексні ситуаційні задачі “Кошторис загальноосвітньої середньої школи” і “Кошторис медичної установи” винесено на самостійну роботу, виконуються студентом письмово з публічною презентацією результатів роботи. Студент виконує один із варіантів комплексної ситуаційної задачі “Кошторис загальноосвітньої середньої школи” і один із варіантів комплексної ситуаційної задачі “Кошторис медичної установи”. В академічній групі студентів варіанти комплексної ситуаційної задачі “Кошторис медичної установи” не повинні повторюватись. Комплексні ситуаційні задачі (два варіанти загалом) оцінюються загальною оцінкою за такими критеріями.

Максимально два варіанти комплексних ситуаційних задач загалом оцінюються в 5 балів поточного контролю, якщо має місце: вірна арифметична відповідь на поставлені задачі; правильно зазначене теоретичне обгрунтування відповідних розрахунків; вірно вказані винятки із зазначеного правила та варіанти його використання в конкретних умовах; вірно вказана назва відповідного інструктивного матеріалу.

Загальна оцінка в 3 або 4 бали поточного контролю виставляється загалом, якщо має місце: невірна арифметична відповідь на поставлені задачі; невірно зазначене теоретичне обгрунтування (пояснення) відповідних розрахунків; невірно вказані винятки з зазначеного правила та варіанти його використання в конкретних умовах; невірно вказана назва відповідного законодавчого чи інструктивного матеріалу чи вжита назва застарілого матеріалу.

Мінімальна загальна оцінка в 0, 1 або 2 бали поточного контролю виставляється за подані відповідні два варіанти з урахуванням усіх можливих помилок або взагалі не подані студентом.

Письмові роботи зберігаються на кафедрі до закінчення семестру.

У разі невиконання завдань поточного контролю з об’єктивних причин, студент має право з дозволу декана скласти їх до останнього семінарського заняття. Час та порядок складання визначає викладач, який проводить заняття.

На останньому семінарі виводиться загальна сума балів поточного контролю.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]