Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
METOD_KURS_ROB_2011.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
01.12.2018
Размер:
329.73 Кб
Скачать
    1. 4.2. Нумерація сторінок

Сторінки курсової роботи слід нумерувати арабськими цифрами, дотримуючи наскрізної нумерації по всьому тексту. Номер сторінки проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки наприкінці.

Титульний лист курсової роботи включають до загальної нумерації сторінок курсової роботи. Номер сторінки на титульному листі не проставляють.

Завдання на роботу включають в загальну нумерацію сторінок курсової роботи. Номер сторінки на завданні не проставляють.

Зміст також включають в загальну нумерацію сторінок. Номера сторінок на них не проставляються. Номера сторінок проставляють, починаючи з «ВСТУПу».

Нумерація сторінок курсової роботи наскрізна до останньої сторінки додатків.

    1. 4.3.Нумерація розділів, підрозділів, пунктів і підпунктів

Розділи, підрозділи курсової роботи слід нумерувати арабськими цифрами.

Розділи курсової роботи повинні мати порядкову нумерацію в межах викладення суті, наприклад 1, 2, 3. Номер розділу ставлять після слова «РОЗДІЛ», після номеру розділу крапку не ставлять, потім з нового рядку друкують заголовок розділу. Наприклад:

РОЗДІЛ 1

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА

Підрозділи курсової роботи повинні мати порядкову нумерацію в межах кожного розділу.

Номер підрозділу курсової роботи складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, розділених крапкою, наприклад «1.1.», «1.2.». Наприклад:

1.1. Підприємство як суб’єкт господарювання

1.2. і т.ін.

При написанні курсової роботи слід витримувати структуру й обсяг її окремих частин (підрозділи, не повинні бути менш ніж 5 сторінок).

    1. 4.4. Ілюстрації

Ілюстрації в курсовій роботі (креслення, рисунки, графіки, схеми, діаграми, фотознімки) слід розташовувати в роботі безпосередньо після тексту, у якому вони зазначаються вперше, чи на наступній сторінці. На всі ілюстрації повинні бути дані посилання в основному тексті.

Кількість ілюстрацій в курсовій роботі повинна бути достатньою для пояснення тексту, що викладається.

Якщо ілюстрації, розміщені в курсовій роботі, створені не автором, надаючи їх обов’язково слід вказати джерело їх походження.

Ілюстрація в курсовій роботі повинна мати назву, яку розміщують під ілюстрацією і вирівнюється по центру симетрично тексту. При необхідності під ілюстрацією подають пояснюючі дані шрифтом не менш 10 пунктів та одинарним міжрядковим інтервалом.

Ілюстрація позначається «Рис.» і нумерується в межах розділу, за винятком ілюстрацій, що наводяться в додатках.

Номер ілюстрації складається з номера розділу в курсової роботи й порядкового номера ілюстрації через крапку, наприклад: «Рис. 3.2» - другий рисунок третього розділу. Якщо в роботі наведена лише одна ілюстрація, то її не нумерують.

Після номеру ілюстрації наводиться її назва і розташовується по центру симетрично тексту.

Наприклад:

Рис. 3.2. Система оціночних показників

Ілюстрації в курсовій роботі мають бути розташовані так, щоб їх було зручно розглядати без повороту роботи або з поворотом за годинниковою стрілкою.

Ілюстрація повинна бути відділена від основного тексту двома полуторними інтервалами.

Закінчувати виклад розділу чи пункту ілюстрацією без наступного за нею тексту, що її пояснює , не допускається.

Усі ілюстрації (окрім фотографій та креслень), які розміщуються у тексті основної частини курсової роботи мають бути виконані засобами комп’ютерного набору, або створені у відповідному програмному додатку (середовищі) з подальшим розміщенням по тексту. Усі написи та пояснення в ілюстраціях по тексту (окрім фотографій та креслень) мають бути зроблені з використанням шрифту однакового за типом зі шрифтом тексту роботи.

Допускається використання кольорових зображень, позначень, ліній, інших елементів графічного оформлення в ілюстративному матеріалі, якщо це сприяє більш чіткому виділенню досліджуваних явищ, концентрує увагу на процесах, що віддзеркалюються графічно. Усі кольорові елементи мають бути виконані із використанням того самого засобу друку, як й інші елементи курсової роботи.

Не допускається використання кольорових зображень, які здійснені засобами ручного малювання (олівцями, фарбою, маркерами тощо).

Якщо в якості ілюстрацій по тексту курсової роботи виступає фотографія або креслення, їх розташовують у відповідності із загальними вимогами до ілюстрацій шляхом наклеювання на лист паперу у визначеному місті тексту роботи.

Якщо в якості ілюстрації використовується екранна копія електронного документу або елементу програмного засобу, а також у разі розміщення у тексті курсової роботи тексту комп’ютерної програми (алгоритм, програмні коди тощо) допускається наявність відмінностей у застосовуваних в цих ілюстраціях шрифтах та щільності тексту.

Не допускається використання в якості ілюстрацій по тексту основної частини роботи сканованих та скопійованих зображень. За необхідністю такі ілюстрації подаються у додатках з відповідними посиланнями по тексту роботи.

Не допускається виділення ілюстрацій рамками меж та іншими лінійними позначеннями зовнішніх контурів (окрім випадків розміщення екранних копій, якщо це обумовлено технічними причинами).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]