Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Л 4-1 ОРЗ..doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
134.14 Кб
Скачать

Завершальна частина

У сучасних умовах до зберігання військового і спеціального одягу пред'являються принципово нові тактико-технічні вимоги. Якщо в порівняно недавньому минулому основна увага зверталася на захист майна від несприятливих кліматичних умов, то тепер при організації зберігання майна ставиться задача захисту його не тільки від несприятливих кліматичних умов, а і від від комплексу вражаючих факторів сучасної зброї. Створення нових зразків зброї, бойової техніки й оснащення ними Збройних Сил зажадали розробки і запровадження в життя нових приципів зберігання речового майна та ряду нових предметів спеціального і захисного одягу.

Речове майно є народним надбанням і, як соціалістична власність, зобов'язує усіх військовослужбовців дбайливо зберігати його від передчасного псування і погіршення якісного стану.

Відповідальність за заощадження речового майна на складі військової частини лежить на посадових особах речової служби, що зобов'язані твердо знати і суворо виконувати правила його збереження і накопичення.

Завдання на самопідготовку: вивчити наказ МО України 1997 р. № 300 стор. 142-144. Інструкцію зі збереження речового майна стор. 3-40.

Викладач кафедри тилового забезпечення

підполковник М.М.Покрасьон

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]