Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Л 2-1 ОРЗ..doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
113.66 Кб
Скачать

Третє навчальне питання

Роль молодших фахівців речової служби в організації речового забезпечення”

Молодші спеціалісти речової служби військової частини (перерахувати) грають виняткову роль у справі своєчасного забезпечення речовим майном, правильного утримання, збереження й обліку майна, підтримці його в справному стані.

Всі роботи виконувані молодшими спеціалістами служби здійснюються по планах і розпорядженням начальника речової служби який організує роботу молодших фахівців, здійснює керівництво і постійний контроль.

Успіх роботи служби по виконанню покладених на неї задач багато в чому залежить від підготовленості молодших фахівців їхньої дисциплінованості і ретельності, знання ними керівних документів по службі, прояви розумної ініціативи, наполегливості і самостійності, практичних навиків у роботі.

З метою підвищення знань і прищеплювання практичних навиків у військових частинах із молодшими фахівцями речової служби регулярно проводяться заняття по бойовій підготовці.

Систематична робота начальника служби по підвищенню знань і прищеплюванню необхідних навиків молодшим фахівцям є одним із важливих питань по своєчасному забезпеченню бойової готовності.

Висновок:

Начальник речової служби зобов’язаний постійно навчати, виховувати своїх підлеглих, піклуватися про них, вникати в їхній побут і потреби, здійснювати контроль за виконанням ними своїх обов’язків.

Завершальна частина

У даній лекції ми розглянули вузлові питання, що стосуються начальника речової служби військової частини. Це – організаційно-штатна структура служби і функціональні обов’язки особового складу служби.

Не знаючи даного питання, начальник служби не зможе сконцентрувати свою увагу на рішенні основних задач по забезпеченню особового складу речовим майном, здійснювати контроль за його експлуатацією, збереженням і заощадженням.

Практично неможливо організовувати роботу підлеглих, не знаючи їхніх функціональних обов’язків і рівня професійного підготування, і навпаки, тверді знання даних питань будуть сприяти упевненому і правильному керуванню речовою службою військової частини.

Викладач кафедри тилового забезпечення

підполковник М.М. Покрасьон

19

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]