Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
C2_Admin_pravo_doc.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
06.11.2018
Размер:
1.01 Mб
Скачать

21. Організаційне забезпечення та методологічне державне управління роботою нотаріусів здійснюється Міністерством юстиції України та його органами у напрямках

А. Керівництво державними нотаріальними конторами, забезпечення допуску до професії; видання різноманітних наказів, інструкцій, правил та інших правових актів, що стосуються нотаріальної діяльності; узагальнення нотаріальної практики, проведення методичних семінарів, нарад, здійснення відповідної видавничої діяльності, тощо; повноваження в галузі контролю (зокрема це контроль за виконанням професійних обов’язків та контроль за дотриманням правил нотаріального діловодства).

Б. Керівництво державними нотаріальними конторами, забезпечення допуску до професії; видання різноманітних наказів, інструкцій, правил та інших правових актів, що стосуються нотаріальної діяльності; узагальнення нотаріальної практики, проведення методичних семінарів, нарад, здійснення відповідної видавничої діяльності, тощо; повноваження в галузі контролю (зокрема це контроль за отриманим прибутком).

В. Управління приватними нотаріальними конторами, забезпечення допуску до професії; видання різноманітних наказів, інструкцій, правил та інших правових актів, що стосуються нотаріальної діяльності; узагальнення нотаріальної практики, проведення методичних семінарів, нарад, здійснення відповідної видавничої діяльності, тощо; повноваження в галузі контролю (зокрема це контроль за виконанням професійних обов’язків та контроль за дотриманням правил нотаріального діловодства).

Г. Немає правильної відповіді.

22. Вища ради юстиції є

А. Колегіальним, незалежним, демократичним органом, яка разом з іншими державними інститутами забезпечую формувати високопрофесійний суддівський корпус, здатний кваліфіковано, сумлінно та неупереджено здійснювати правосуддя на професійній основі.

Б. Державним, незалежним, демократичним органом, яка разом з іншими державними інститутами забезпечую формувати високопрофесійний суддівський корпус, здатний кваліфіковано, сумлінно та неупереджено здійснювати правосуддя на професійній основі.

В. Публічним, незалежним, демократичним органом, яка разом з іншими державними інститутами забезпечую формувати високопрофесійний суддівський корпус, здатний кваліфіковано, сумлінно та неупереджено здійснювати правосуддя на професійній основі.

Г. Колегіальним, незалежним, демократичним органом, яка разом з іншими державними інститутами забезпечую формувати високопрофесійний прокурорський корпус, здатний кваліфіковано, сумлінно та неупереджено здійснювати правосуддя на професійній основі.

23. Державний департамент України з питань виконання покарань, забезпечує

А. Реалізацію державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, виконує правозастосовні та правоохоронні функції, спрямовує, координує та контролює діяльність Державної кримінально-виконавчої служби України.

БЗабезпечення виконання кримінальних покарань, виконує правозастосовні та правоохоронні функції, спрямовує, координує та контролює діяльність Державної кримінально-виконавчої служби України.

ВРеалізацію державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, виконує виховні та правоохоронні функції, спрямовує, координує та контролює діяльність Державної кримінально-виконавчої служби України.

Г. Реалізацію державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, виконує внутрішні функції, спрямовує, координує та контролює діяльність Державної кримінально-виконавчої служби України.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]