Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практичний Звіт)))).docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
30.03.2016
Размер:
84.58 Кб
Скачать

РІВНЕНСЬКИЙ ІНСТИТУТ СЛОВЯНОЗНАВСТВА КИЇВСЬКОГО СЛАВІСТИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Кафедра товарознавства і експертизи

Про проходження

ЗВІТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ №1

У торгових мережах м. Рівного

Виконав:

Студента 2 курсу

факультет міжнародних економічних відносин і бізнесу

Товарознавство і торговельне підприємництво

Напрям підготовки: 6.030510

групи ТМС-121

Грушинець Микола Секргійович

Керівник :

Бенчук Галина Петріївна

Рівне – 2014

План

1) Назва магазину

РОДИННА КОВБАСКА

Девіз фірми: Ми ввечері зробили – ви вранці свіженьке купили

Де знаходиться?

Магазин ТМ РОДИННА КОВБАСКА м. Рівне вул. Соборна 262

2) Спеціалізація магазину

Виготовлення м’ясних і колбасних виробів

3) Описати способи та методи продажу товарів

ТзОВ «Барком» - це львівська сільськогосподарська компанія, яку створили 15 років тому. Особливість фірми - не просто український капітал, а родинний бізнес. У 1998 році компанію заснував Володимир Афанасович Баран разом з сім'єю. Відтоді і по сьогоднішній день саме вони керують фірмою. За кілька років після створення компанії – родина відкриває м’ясопереробний завод у Підбірцях. Нині тут працює понад чотири сотні осіб. Завод виробляє понад 100 видів м’ясних виробів. Серед яких сосиски, сардельки, печені, копчені, варені ковбаси, м’ясні хлібці, рулети, шинка та багато іншого. Асортимент поновлюється – постійно. Аби догодити вподобанням клієнтів – по-максимуму. Одна із особливостей підприємства – м'ясні вироби виробляються з власної сировини. Свинина – виключно львівського виробництва, вирощена на «баркомівських» фермах. А їх в області – майже два десятки.

До якості продукту у компанії «Барком» - особливо уважні. Тож обладнання у Підбірцях - новітнього зразка. На всіх етапах приготування і зберігання сировини застосовується техніка провідних виробників. Куттера та мішалки – із Австрії, термокамери і холодильні установки - із Німеччини, а також сучасні системи миття і дезінфекції згідно вимог санітарних норм і правил. Саме зі заводу у Підбірцях рано-зранку смачненькі ковбаски вирушають по магазинах у Львівській, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Волинській, Вінницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернівецькій, Закарпатській областях та місті Києві. Власний автопарк машин, оснащених холодильними камерами з урахуванням усіх санітарних норм, дає змогу вчасно доставляти якісну та смачну продукцію у всі точки продажу.

Спорудженням ферм на «Баркомі» займається власний будівельний відділ

Паралельно з розростанням ТзОВ «Барком» крім власної техніки, ферм, заводу та магазинів на підприємстві з’явився також власний будівельний відділ. Наразі він складається з понад сотні працівників. Підрозділ працює над облаштуванням нових магазинів торгової марки «Родинна ковбаска», а також їх оздобленням. Крім того, будівельний відділ ТзОВ «Барком» проводить роботи зі спорудження фермерських комплексів компанії. Зокрема, мова йде про Ожидівський комплекс, ферми у селах Ямпіль, Закомар’я. На сьогодні підрозділ працює над будівництвом свинокомплексу в Дублянах (Самбірський район). Минулого року здано в експлуатацію першу селекційну ферму у селі Дубляни. Вона розрахована на 2,5 тис. свиноматок та збудована за найсучаснішими європейськими стандартами. Весь процес відгодівлі на об’єкті автоматизований. Для нейтралізації неприємного запаху облаштовані спеціальні очисні споруди. У проект зі спорудження сучасного фермерського господарства компанія «Барком» інвестувала майже 70 млн. грн. Тривають роботи над будівництвом ферми у селі Мала Білина, Самбірського району (для дорощування свиней до 25 кілограм) та ферми у селі Брониця, Дрогобицького району (для відгодівлі тварин до 110-120 кг). Відповідні проекти для ведення будівельних робіт розробляє проектна група ТзОВ «Барком».

Будівельний підрозділ компанії працює над виготовленням залізобетонних виробів для власних потреб та наливних промислових підлог, які розміщуються у магазинах ТМ «Родинна ковбаска».