Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Untitled.FR11.rtf
Скачиваний:
8
Добавлен:
06.03.2016
Размер:
5.56 Mб
Скачать

Терміново потрібні:

  • бланки звітності або нормативні документи

  • відповіді на запитання на сторінках газети

  • теми публікацій наступного номера

Допоможе

бухгалтерська Інформаційна Служба

diabg@vobuxom.u

a| Лист має, інформаційний характер.

І Заголовок та виділення по текстуредакційні.

1 Додатки 1 і 2 див. на стор. 44 поточного номера.

1Зауважимо: із червня 2011 р. із Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізич­них осіб — підприємців" від 15.05.03 р. № 755-ІУ зникла ст. 23, а разом із нею і формула "найменування юросо- би = інформація про її організаційно-правову форму + + назва". Зараз таке рівняння залишається в п. 1.1 на­званих Вимог.

2 Такі самі правила містили й старі Вимоги щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу, затверджені наказом Держкомпідприємництва України від 09.06.04 р. №65 (п. 2.2 р. 2).

1 Див. інтерв 'ю начальника Управління методології бухгал­терського обліку Департаменту податкової\ митної полі­тики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України Канцурова О. О. в газеті "Все про бухгал­терський облік” №22 за 2013рік на стор. 8.

2 Тексти МСФЗ (уключаючи МСБО, КТМФЗ, ПКТ), видані Радою з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку, зі змінами на 01.01.12 р., розміщені на офіційному сайті Мінфіну України http://www.minfin.gov.ua/.

3 Вони застосовують Інструкцію про порядок складання та оприлюднення фінансової звітності банків України, затвер­джену постановою Правління НБУ від 24.10.11 р. № 373.

4 Для них спеціально розроблено Порядок складання фінан­сової та бюджетної звітності розпорядниками та одержу­вачами бюджетних коштів, затверджений наказом Мінфіну України від 24.01.12 р. № 44.

5 Раніше, нагадаємо, консолідовану фінзвітність склада­ли й подавали за тими самими формами, що й індивідуаль­ну (п. 10 П(С)БО 20 "Консолідована фінансова звітність"). Тобто окремих спеціальних форм для консолідованої фін- звітності не існувало.

1 Фідуціарюридична або фізична особа, яка управляє майном і несе відповідальність за нього в інтересах іншої особи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]