Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
praktika.docx
Скачиваний:
32
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
120.3 Кб
Скачать

Висновки

У звіті з переддипломної практики було розглянуто організаційно-правові основи функціонування приватного підприємства «Хорольська механізована пекарня», проаналізовано основні фінансово-економічні показники діяльності цього підприємства, проведено факторний аналіз обсягів випуску продукції.

Як було визначено, підприємство за досліджувані роки не отримувало прибутку, а збиток щороку збільшуються. Тобто, ПП «Хорольська мехпекарня» не є рентабельним.

Можна сказати, що основною проблемою для пiдприємства являється вiдсутнiсть постiйних постачальникiв високоякiсної сировини - борошна , не використання досконалих методів виробництва та необхідність модернізувати обладнання.

Щоб покращити стан підприємства, фінансовим службам необхідно розробити і реалізувати систему конкретних планових заходів, спрямованих на зменшення суми операційних витрат і покращення показників економічної діяльності. Адже, фінансова стійкість та рівень прибутковості підприємства в першу чергу визначаються результатами основної, операційної діяльності підприємства.

Після такого детального аналізу можна зробити висновок, що у фінансовий стані підприємства потрібно терміново покращити. Керівництву необхідно звернути на це увагу і вжити необхідних заходів.

Отже, проходження переддипломної практики дійсно дало мені змогу набути потрібного досвіду та закріпити теоретичні знання, адже вміння орієнтуватись у великому обсязі інформації, кількісно оцінювати процеси, розробляти обґрунтовані рекомендації щодо вдосконалення діяльності досліджувального об’єкта, ось що повинен вміти майбутній кваліфікований фахівець.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]