Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zbirka vzirciv procesualnih dok.doc
Скачиваний:
1695
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
1.64 Mб
Скачать

Постановив:

1. Оголосити розшук підозрюваного Арзуманяна Спартака Симавоновича, 1983 р.н, який зареєстрований і проживає за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Горяна, буд. 18 кв. 118.

2. Доручити оперативному підрозділу Індустріального РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області здійснення розшуку підозрюваного Арзуманяна С.С.

3. Відомості про прийняте рішення внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

4. Копію постанови направити до оперативного підрозділу Індустріального РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Слідчий СВ Індустріального РВ

Дніпропетровського міського управління

ГУМВС України в Дніпропетровській області

капітан міліції підпис І.І. Іванов

Прокуророві

Індустріального району

м. Дніпропетровська

старшому раднику юстиції

Головку В.А.

КЛОПОТАННЯ

про виділення матеріалів в окреме провадження

місто Дніпропетровськ 01 грудня 2012 року

Слідчий слідчого відділу Індустріального РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області капітан міліції Іванов Іван Ігорович, розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 100016 від 19.11.2012, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

19 листопада 2012 року приблизно о 18 годині 30 хвилин на перехресті вулиць Калинової та Косіора в м. Дніпропетровську гр-н Бистрицький Руслан Володимирович за попередньою змовою з Арзуманяном Спартаком Симавоновичем, спрямованою на вчинення розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я гр-на Сомова Сергія Семеновича, 1980 року народження, заволоділи його майном, спричинивши цим самим майнову шкоду на загальну суму 1380 грн.

__ листопада 2012 року підготувавши Арзуманяну С.С. письмове повідомлення про підозру, було здійснено його виклик по телефону, але він не з’явився і про причини своєї неявки не повідомив. Так само він не з’явився і на повістку вручену __ листопада 2012 року під розписку його матері – Арзуманян Л. К.

Ухвала про здійснення приводу Арзуманяна С.С. від __ листопада 2012 року не була виконана внаслідок відсутності Арзуманяна С.С. за місцем проживання.

Після допиту як свідків матері Арзуманяна С.С. – Арзуманян Л.К. та його неповнолітнього сусіда Розстигая В.Т. було з’ясовано, що з дня телефонного виклику підозрюваний Арзуманян С.С. вдома не з’являвся, тим самим переховуючись від органів досудового слідства, і його місцезнаходження невідоме.

01 грудня 2012 рокуАрзуманяна С.С. було оголошено в розшук.

Допитаний як підозрюваний, гр-н Бистрицький Р.В. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України зізнався і визнав себе винним повністю.

Враховуючи те, що місцезнаходження Арзуманяна С.С. не встановлено, а під час досудового розслідування відносно Бистрицького Р.В. зібрано достатньо доказів для складання обвинувального акту та направлення матеріалів кримінального провадження до суду, виникла потреба у виділенні матеріалів досудового розслідування стосовно Арзуманяна С.С. в окреме провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 217 КПК України, -

ПРОШУ:

Прийняти рішення про виділення із кримінального провадження № 100016 в окреме провадження матеріали досудового розслідування щодо підозрюваного Арзуманяна Спартака Симавоновича, 1983 р.н, який зареєстрований і проживає за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Горяна, буд. 18, кв. 118.

Слідчий СВ Індустріального РВ Дніпропетровського МУ

ГУМВС України в Дніпропетровській області

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]