Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zbirka vzirciv procesualnih dok.doc
Скачиваний:
1695
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
1.64 Mб
Скачать

Постанова про відібрання біологічних зразків для проведення експертизи

місто Дніпропетровськ 24 листопада 2012 року

Прокурор Індустріального району м. Дніпропетровська юрист 2-го класу Забрудський Віктор Васильович, розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 100016 від 19 листопада 2012 року, за ознаками розбійного нападу, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, -

Встановив:

19 листопада 2012 року приблизно о 18 годині 30 хвилин на перехресті вулиць Калинової та Косіора в Індустріальному районі м. Дніпропетровська двоє осіб, маючи злочинний намір на вчинення розбійного нападу підійшли до Сомова С.С. та, погрожуючи застосуванням ножа, що є погрозою застосування небезпечного для життя та здоров’я потерпілого насильства, почали вимагати віддати їм барсетку Сомова С.С. Потерпілий Сомов С.С., намагаючись уникнути вчиненого на нього посягання, побіг, після чого двоє невідомих його наздогнали, збили з ніг, почали наносити удари руками та ногами по голові та тулубу та заволоділи барсеткою Сомова С.С. вартістю 400 гривень, у якій знаходились мобільний телефон вартістю 700 гривень, гаманець вартістю 50 гривень з грішми в сумі 230 гривень, чим причинили потерпілому шкоду на загальну суму 1380 гривень.

Оглядом місця події було встановлено, що на показаному Сомовим С.С. місці на снігу виявлені сліди речовини бурого кольору (вірогідно крові). Також з куртки Сомова С.С. були вилучені зразки речовини бурого кольору (імовірно, крові одного з нападників). У вчиненні цього кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, підозрюється Бистрицький Руслан Володимирович, про що йому було повідомлено шляхом вручення письмового повідомлення про підозру.

Враховуючи те, що для ефективності цього кримінального провадження потрібно провести експертизу, в ході якої з’ясувати, чи може вилучена з куртки потерпілого Сомова С.С. та з місця події речовина бурого кольору бути кров’ю підозрюваного Бистрицького Р.В, керуючись ст. ст. 245 КПК України, -

Постановив:

  1. Відібрати зразки крові Бистрицького Руслана Володимировича, 1983 року народження для проведення судово-імунологічної експертизи.

Прокурор

Індустріального району

м. Дніпропетровська

юрист 2-го класу підпис В.В. Забрудський

Копію цієї постанови мені вручено 24 листопада 2012 року о 14 год. 00 хв. Одночасно роз’яснено порядок її оскарження.

Підозрюваний підпис Р.В. Бистрицький

Протокол відмови надати зразки для експертизи

місто Дніпропетровськ 24 листопада 2012 року

Слідчий СВ Індустріального РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області капітан міліції Іванов Іван Ігорович, у кримінальному провадженні № 100016, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 листопада 2012 року, за ознаками розбійного нападу, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, у приміщенні Індустріального РВ ДМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області при денному природньому освітленні з дотриманням вимог ст. ст. 40, 104, 223, 242, 245 КПК України за участю лікаря Зотова Р.О., 17.08.1968 р.н., який мешкає за адресою: м. Дніпропетровськ, пр-т Гагаріна б. 8, кв. 112, без використання технічних засобів фіксації оголосив підозрюваному Бистрицькому Р.В. постанову про відібрання у нього зразків крові.

Бистрицький Р.В., ознайомившись із постановою, відмовився надати зразки крові.

З протоколом ознайомлені:

Лікар підпис Р.О. Зотов

Підозрюваний підпис Р.В. Бистрицький

протокол склав:

Слідчий СВ Індустріального РВ

ДМУ ГУМВС України

в Дніпропетровській області

капітан міліції підпис І.І. Іванов

Слідчому судді

Індустріального районного суду м. Дніпропетровська

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]