Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dohovir-kupivli-prodazh.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
113.66 Кб
Скачать
  1. Прикінцеві положення

    1. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушення Договору, регламентуються цим Договором та відповідними нормами чинного в Україні законодавства, а також застосовними до таких правовідносин звичаями ділового обороту на підставі принципів добросовісності, розумності та справедливості.

    2. У разі, якщо будь-яке положення цього Договору є або буде визнаним як недійсне, це не потягне за собою недійсності інших положень або Договору в цілому. У такому випадку Сторони зобов’язуються змінити недійсні положення, замінивши їх іншими, дійсними положеннями, які повинні відповідати цілям та змісту цього Договору, а також тлумачитися та застосовуватися таким чином, щоб досягти економічного результату, максимально близького до того, по відношенню до якого у Сторін існували наміри при першому укладанні Договору.

    3. Кожна сторона несе повну відповідальність за правильність вказаних нею у цьому Договорів реквізитів та зобов’язується своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несе ризик настання пов’язаних із ним несприятливих наслідків.

    4. Будь-які повідомлення та заяви, що подаватимуться Сторонами, будуть складені у письмовій формі і вручатись особисто або відправлятись за посередництвом визнаного кур’єрського підприємства чи рекомендованим листом адреси Сторін, що вказані в цьому Договорі.

    5. Відносини між сторонами, що не врегульовані положеннями (умовами) цього Договору, регулюються нормами чинного законодавства України.

    6. Після підписання цього Договору всі попередні переговори по його укладенню, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, які так чи інакше стосуються предмету даного Договору, втрачають юридичну силу.

    7. Сторони зобов’язуються не передавати будь-яким чином права та обов’язки по даному договору будь-яким іншим третім особам без наявності письмової згоди іншої Сторони. Угода без вказаного погодження є недійсною та не має юридичної сили

    8. Текст цього Договору складено на українській мові в двох дійсних (оригінальних) примірниках, що мають однакову юридичну силу, - по одному примірнику для кожної Сторони. Усі виправлення (корективи) за текстом цього Договору мають юридичну силу лише при взаємному їх посвідченні представниками Сторін та скріплення печатками Сторін у кожному окремому випадку

  1. Юридичні адреси , банківські реквізити та підписи сторін

ПРОДАВЕЦЬ

ПОКУПЕЦЬ

Додаток № 1 до Договору купівлі – продажу № ___ від ______

СПЕЦИФІКАЦІЯ

м. Київ «____» ___________ 2011 р.

Найменування та опис товару

Кількість

(шт.)

Ціна за одиницю

Сума

1

2

3

4

Всього без ПДВ

ПДВ 20%

Загальна сума з урахуванням ПДВ

Загальна вартість товару становить ________(__________) грн., у тому чіслі ПДВ 20 % - ________ грн

Продавець

Покупець

6

продавець ___________________ Покупець ________________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]