Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dohovir-kupivli-prodazh.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
113.66 Кб
Скачать
  1. Строк дії, умови зміни та розірвання договору

    1. Цей Договір набирає чинності з моменту його підписання уповноваженими представниками сторін та діє до повного виконання сторонами своїх зобов’язань заданим договором.

    2. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

    3. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється Додатковою угодою до цього Договору. Зміни у цей Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної Додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій Додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

    4. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, цей Договір може бути розірваний тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється Додатковою угодою до цього Договору. Цей Договір вважається розірваним з моменту належного оформлення Сторонами відповідної Додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій Додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

    5. Покупець має право розірвати Договір в наступних випадках:

      1. затримка Продавцем виконання поставки товару на термін більше 30 календарних днів.

    6. Продавець має право розірвати Договір в наступних випадках:

      1. затримка Покупцем виконання оплат з причин, не залежних від Продавця на термін більше 30 календарних днів;

    7. Сторона, яка бажає внести зміни, доповнення до цього Договору або вирішила розірвати Договір, направляє другій Стороні письмове повідомлення про це з проектом Додаткової угоди до даного Договору. Інша Сторона зобов'язана розглянути це повідомлення і проект Додаткової угоди протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту їх отримання і відповісти зацікавленій Стороні. У разі якщо зацікавлена ​​Сторона не отримала відповідь від другої Сторони в зазначені вище терміни, вона має право передати це питання до розгляду судом у встановленому законодавством порядку.

    8. Продовження строку дії Договору здійснюється на підставі додаткової угоди Сторін згідно з такими умовами та положеннями, які будуть спільно узгоджені Сторонами.

  1. Форс-мажор

    1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання чи неналежне виконання зобов'язань, передбачених цим Договором, якщо воно сталося внаслідок дії форс-мажорних обставин.

    2. Під форс-мажорними обставинами в цьому Договорі варто розуміти будь-які обставини, що виникли поза волею або всупереч волі чи бажанню Сторін, і яких не можна було ні передбачити, ні уникнути, включаючи воєнні дії, громадські хвилювання, епідемії, блокаду, землетруси, повені, пожежі та інші стихійні лиха.

    3. Сторона, що не має можливості належним чином виконати свої зобов'язання за цим Договором внаслідок дії форс-мажорних обставин, повинна письмово повідомити іншу Сторону про існуючі перешкоди та їх вплив на виконання зобов'язань за Договором.

    4. Існування форс-мажорних обставин повинно бути підтверджено документом, виданим компетентним органом.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]