Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dohovir-kupivli-prodazh.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
113.66 Кб
Скачать
  1. Гарантійні зобовязання

    1. Продавець гарантує якість та надійність поставленого товару, протягом Гарантійного терміну, в разі якщо Покупець використовує товар за його призначенням та не порушує правил зберігання та експлуатації товару.

    2. Продавець гарантує якість товару протягом ___________________ місяців з моменту придбання товару при дотриманні Покупцем умов експлуатації товару. Протягом цього строку Покупець може звернутись до Продавця з приводу неналежної якості товару, а останній зобов'язаний безоплатно замінити товар неналежної якості на товар належної якості, в разі якщо втрата працездатності товару не пов’язана з порушенням Покупцем правил експлуатації та зберігання товару.

    3. Гарантійний строк, встановлений п. 4.2 Договору, продовжується на час, протягом якого Покупець не міг використовувати товар у зв'язку з обставинами, що залежать від Продавця, до усунення їх Продавцем. Гарантійний строк продовжується на час, протягом якого товар не міг використовуватися у зв'язку з виявленими в ньому недоліками.

    4. Гарантійний строк на комплектуючий виріб дорівнює гарантійному строку на основний виріб і починає спливати одночасно з ним.

    5. Перебіг гарантійного строку розпочинається з моменту передачі товару Покупцю.

    6. У разі заміни товару (комплектуючого виробу) неналежної якості на товар (комплектуючий виріб), що відповідає умовам договору купівлі-продажу, гарантійний строк на нього починає спливати з моменту заміни.

    7. Продавець зобов’язується відновити працездатність поставленого Товару та/або провести заміну товару неналежної якості, протягом 14 календарних днів з дня отримання письмової заявки Покупця на протязі гарантійного терміну. Якщо відновлення працездатності є неможливим або потребує більше часу ніж 14 календарних днів, Продавець надає Покупцю аналогічний товар на строк ремонту або здійснює заміну.

  1. Умови та строки поставки товару

    1. Поставка товару здійснюється на протязі ___________ календарних днів з моменту здійснення Покупцем попередньої, оплати передбаченої даним Договором. Дострокова поставка – дозволяється. Часткова поставка – заборонена.

    2. Про готовність товару до передачі Продавець повідомляє Покупця, шляхом направлення рекомендованого письмово повідомлення.

    3. Приймання - передача товару здійснюється сторонами за наступною адресою _________________________________________________________________________

    4. Перевірка за кількістю, явними недоліками (бій товару, пошкодження упаковки), якістю комплектністю товару проводиться Покупцем в момент приймання-передачі товару у місці визначеному п. 5.2 Договору.

    5. Право власності на товари, що передаються, та всі ризики випадкового знищення або пошкодження переходить від Продавця до Покупця з моменту прийняття товарів Покупцем або його уповноваженим представником, що засвідчується відповідними документами (акт приймання – передачі, видаткова накладна, тощо)

    6. Датою поставки, вважається дата передачі товару у власність Покупця.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]