Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
krimnalne-provadzhennya_ch_2_st_115_kku.doc
Скачиваний:
46
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
1.05 Mб
Скачать

Повідомлення

про призначення судово-медичної експертизи

Місто (сел.) Миколаїв 24 листопада 2012 року

Відповідно до вимог ст.ст. 111, 112 КПК України, повідомляю, що в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-2345, в якому Ви є потерпілим, постановою слідчого від 24 листопада 2012 року призначено судово-медичну експертизу, проведення якої доручено експертам Миколаївського обласного бюро судово-медичної експертизи.

Для цього Вам необхідно з’явитися 03.12.2012 о 10.00 за адресою вул. Сяйва, 1, м. Миколаїв (Миколаївське обласне бюро судово-медичних експертиз).

Додаток: копія постанови про призначення судово-медичної

експертизи.

Слідчий СУ ГУ МВС України

у Миколаївській області,

лейтенант міліції (підпис) В.В. Сложинський

Начальникові Миколаївського СІЗО

для ознайомлення підозрюваного

Онищенка Валерія Петровича

Копія: Захиснику Гурському В.С.

Повідомлення про призначення судово-медичної експертизи

Місто (сел.) Миколаїв 24 листопада 2012 року

Відповідно до вимог ст.ст. 111, 112 КПК України, повідомляю, що в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-2345, в якому Онищенко В.П. є підозрюваним, постановою слідчого від 24 листопада 2012 року призначено судово-медичну експертизу, проведення якої доручено експертам Миколаївського обласного бюро судово-медичної експертизи.

Додаток: копія постанови про призначення судово-медичної

експертизи.

Слідчий СУ ГУ МВС України

у Миколаївській області,

лейтенант міліції (підпис) В.В. Сложинський

Постанова про призначення судово-імунологічної експертизи

Місто (сел.) Миколаїв 22 листопада 2012 року

Слідчий СУ ГУМВС України у Миколаївській області лейтенант міліції Сложинський В.В. розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-2345 від 19 листопада 2012 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 cт.15, ч.1 ст.115 КК України, -

Встановив:

19.11.2012 р., приблизно о 19 год. 30 хв., Онищенко Валерій Петрович, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння і знаходячись в приміщенні власного житлового будинку, що по вул. Зеленій, 11 в с. Гряда Жовківського району Миколаївськоїобласті, під час сварки, на ґрунті особистих неприязних стосунків зі своїм батьком Онищенко Петром Івановичем, з метою протиправного позбавлення життя, умисно наніс останньому два удари кухонним ножем в ділянку черевної порожнини. Вказаний умисел на позбавлення життя Онищенка П.І., Онищенком В.П., не був доведений до кінця з причин, що не залежали від волі останнього, оскільки Онищенка П.І, невідкладно було доставлено до Жовківської ЦРЛ, де він отримав кваліфіковану медичну допомогу, що забезпечило збереження його життя.

19.11.2012 під час ОМП з дерев’яного односпального ліжка було вилучено 8 плям речовини бурого кольору, схожої на кров.

Цього ж дня під час затримання Онищенка В.П. по вул. Зеленій, 11 в с. Гряда Жовківського району Миколаївськоїобласті було вилучено його речі (сорочку зеленого кольору та джинси синього кольору), у яких він був одягнений під час вчинення кримінального правопорушення.

У вчиненні даних кримінальних правопорушеннях підозрюється Онищенко В.П.

Враховуючи, що для з’ясування питання про причетність Онищенка В.П. до вчинення зазначених кримінальних правопорушень необхідно провести порівняльне дослідження зразків його крові зі зразками крові, вилученими 19.11.2012 під час ОМП, необхідні спеціальні знання у галузі судової імунології, керуючись ст.ст.110, 242, 243 КПК України,-

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]