Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
krimnalne-provadzhennya_ch_2_st_115_kku.doc
Скачиваний:
46
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
1.05 Mб
Скачать

Ухвалив:

1. Клопотання слідчого СУ ГУМВСУ у Миколаївській області, лейтенанта міліції Шпака А.А. задовольнити.

2. Застосувати стосовно підозрюваного Онищенка Валерія Петровича, 08.08.1987 р.н., уродженця с. Гряда, Жовківського району, Миколаївськоїобласті, українця, громадянина України, освіта середня, непрацюючого, неодруженого, раніше не судимого, проживаючого за адресою : с. Гряда, Жовківського р-ну, Миколаївськоїобласті, вул. Зелена, 11 який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, ст. 15, ч. 1. ст. 115 КК України запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

3. Ухвала слідчого судді діє 60 днів місяців до 17 січня 2013 року та підлягає негайному виконанню після її оголошення.

4. Для утримання підозрюваний Онищенко Валерій Петрович підлягає направленню до слідчого ізолятора м. Львова.

5. Копія ухвали про застосування запобіжного заходу вручається підозрюваному Онищенку В.П. після її оголошення.

6. Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Апеляційного суду Миколаївськоїобласті протягом п’яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя

Жовківського районного суду

Миколаївськоїобласті Б.Б. Мороз

Копію цієї ухвали мені вручено 21 листопада 2012 року

о 15 год.00 хв.

Одночасно роз’яснено порядок її оскарження.

Підозрюваний (підпис) В.П. Онищенко

Постанова про відібрання біологічних зразків для проведення експертизи

м. Жовква 21 листопада 2012 року

Прокурор Жовківського району Миколаївськоїобласті старший радник юстиції Гуцуляк Ю.В. розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-2345 від 19.11.2012 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 cт.15, ч.1 ст.115 КК України,

Встановив:

19.11.2012р., приблизно о 19 год. 30 хв., Онищенко Валерій Петрович, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння і знаходячись в приміщенні власного житлового будинку, що по вул. Зеленій,11 в с.Гряда Жовківського району Миколаївськоїобласті, під час сварки, на ґрунті особистих неприязних стосунків зі своїм батьком Онищенко Петром Івановичем, з метою протиправного позбавлення життя, умисно наніс останньому два удари кухонним ножем в ділянку черевної порожнини. Вказаний умисел на позбавлення життя Онищенка П.І., Онищенком В.П., не був доведений до кінця з причин, що не залежали від волі останнього, оскільки Онищенка П.І., невідкладно було доставлено в медичний заклад, де він отримав кваліфіковану медичну допомогу, що забезпечило збереження його життя.

19.11.2012 під час огляду місця події з дерев’яного двоспального ліжка було вилучено 8 плям речовини бурого кольору, схожої на кров, а з підлоги кухонний ніж із залишками речовини бурого кольору, схожої на кров та особистий одяг підозрюваного Онищенка В.П.

У вчиненні даного кримінального правопорушення підозрюється Онищенко В.П., про що йому повідомлено шляхом вручення письмового повідомлення про підозру.

Враховуючи те, що для з’ясування обставин, що мають значення для кримінального провадження необхідно провести ряд судових експертиз, керуючись ст.  245 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

1. Відібрати зразки крові підозрюваного Онищенка Валерія Петровича, 08.08.1987 р.н., для проведення судових експертиз.

2. Дозволити стороні обвинувачення – старшому слідчому СУ ГУМВС України у Миколаївській області лейтенанту міліції Сложинському В.В.здійснити відібрання

біологічних зразків за участю судово-медичного експерта або лікаря.

Прокурор

Жовківського району

Миколаївській області

старший радник юстиції (підпис) В.В. Сложинський

Копію цієї постанови мені вручено

21.11.2012 о 16 год. 00 хв.

Підозрюваний (підпис) В.П. Онищенко

Слідчому СУ ГУМВС України

у Миколаївській області

лейтенанту міліції

Шпаку А.А.

підозрюваного

Онищенка Валерія Петровича

ЗАЯВА

Я, Онищенко Валерій Петрович, ознайомившись із постановою про відібрання зразків крові , даю добровільну згоду на відібрання у мене зразків венозної крові для проведення судових експертиз.

Підозрюваний (підпис) В.П. Онищенко

21.11.2012

ПРОТОКОЛ

отримання зразків для проведення експертизи

м. Миколаїв 21 листопада 2012 року

Слідчий СУ ГУМВС України у Миколаївській області лейтенант міліції Сложинський Василь Володимирович, розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-2345 від 19.11.2012, за ознаками ч.2 cт.15, ч.1 ст.115 КК України, на підставі постанови прокурора Жовківського району Миколаївськоїобласті старшого радника юстиції Гуцуляка Ю.В. про відібрання зразків для проведення судових експертиз, у підозрюваного Онищенка В.П., у приміщенні чергового лікаря Миколаївськоїклінічної лікарні невідкладної допомоги № 43, при електричному освітленні з 16 год. 30 хв. до 17 год. 00 хв., з дотриманням вимог ст. ст. 40, 104, 242, 245 КПК України за участю

Лікаря Савко Ольги Вікторівни, відібрав із застосуванням разового медичного шприца, об’ємом 5 мл., з вени в ділянці ліктьового згібу лівої руки у підозрюваного Онищенка Віктора Петровича, 08.08.1987 року народження 3 мл. крові.

Медичний шприц із зразками крові підозрюваного Онищенка В.П. поміщено до прозорого поліетиленового пакету, горловина якого зав’язана ниткою чорного кольору, кінці якої зафіксовані за допомогою паперових смужок з підписами: лікаря Савко О.В., підозрюваного Онищенка В.П. та слідчого Шпака А.А.

Протокол зачитаний вголос усім учасникам процесуальної дії слідчим СУ ГУМВС України у Миколаївській області лейтенантом міліції Сложинським В.В..

Зауважень та заперечень не поступило.

Лікар (підпис) Савко О.В.

Зразки крові надав

підозрюваний (підпис) Онищенко В.П.

Слідчий СУ ГУМВС України

у Миколаївській області

лейтенант міліції (підпис) В.В. Сложинський

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]