Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ГОСTы / Poздiл 2.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
395.26 Кб
Скачать

3.5 Зміст

3.5.1 Зміст поміщають безпосередньо після реферату, починаючи з нової сторінки.

3.5.2 Зміст включає: перелік умовних позначок, символів, одиниць, скорочень і термінів; передмова; уведення; послідовно перераховані найменування всіх розділів, підрозділів, пунктів і підпунктів (якщо вони мають заголовки) суті звіту; висновки; рекомендації; перелік посилань; найменування додатків і номера сторінок, на яких міститься початок матеріалу. У змісті можуть бути перераховані номери і найменування ілюстрацій і таблиць із указівкою сторінок, на яких вони розташовані.

3.5.3 Якщо звіт складається з двох або більш частин, у кожній частині повинне бути свій зміст. При цьому наприкінці змісту першої частини перелічують номери і найменування (при їхній наявності) усіх наступних частин звіту. У першій частині звіту може бути поміщений зміст усього звіту.

3.5.4 Якщо звіти випускаються окремими томами (книгами), зв'язаними між собою одною темою (збори звітів), у кожнім такому звіті повинне бути зміст свого тому (книги). В останньому томі (книзі) може також бути повний зміст усіх зборів звітів.

3.5.5 Зміст складають, якщо звіт містить не менш двох розділів, або одні розділ і додаток при загальній кількості сторінок не менш десяти.

3.5.6 Приклад змісту першої частини звіту, що складає з декількох частин, приведений у додатку Б.

3.6 Перелік умовних позначок, символів, одиниць, скорочень і термінів

3.6.1 Усі прийняті в звіті малорозповсюдженні умовні позначки, символи, одиниці, скорочення і терміни пояснюють у переліку, що розташовують безпосередньо після змісту на новій сторінці.

Незалежно від цього з першою появою цих елементів у тексті звіту приводять їхню розшифровку.

3.7 Передмова

3.7.1 Якщо передмова передбачена, у ньому поміщають супровідні замітки, що пояснюють визначені аспекти роботи, що простежують історичні умови для даної роботи і т.п. Передмову поміщають наприкінці вступної частини після переліку умовних позначок, символів, одиниць, скорочень і термінів на новій сторінці.

Передмова може бути розташоване на внутрішній стороні обкладинки (сторінка 2 обкладинки).

3.7.2 Якщо звіт розділений на двох або більш частин, передмову складають до всього звіту і поміщають у першій частині.

Якщо звіти випускаються окремими томами (книгами), зв'язаними між собою одною темою (збори звітів), кожен такий звіт може включати передмова.

4 Вимоги до структурних елементів основної частини

4.1 Уведення

4.1.1 У введенні коротко викладають:

- оцінку сучасного стану проблеми, відзначаючи при цьому практично вирішені задачі, що існують проблеми знань у даній предметній області, що ведуть фірми і ведучого вчених і фахівців у даній області:

- світові тенденції рішення поставлених задач;

- актуальність даної роботи і підстава для її проведення;

- ціль роботи й область застосування;

- взаємозв'язок з іншими роботами.

4.1.2 У введенні проміжного звіту по окремому етапі роботи повинні бути приведені мети і задачі роботи на даному етапі і їхнє місце у виконуваній роботі в цілому.

4.1.3 У введенні заключного звіту поміщають перелік найменуванні всіх проміжних звітів

4.1.4 Уведення розташовують на окремій сторінці.

Соседние файлы в папке ГОСTы