Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсовая.docx
Скачиваний:
30
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
65.98 Кб
Скачать

Висновок

Екскурсія – методично продуманий показ визначних місць, пам'ятників історії і культури, в основі якого лежить аналіз екскурсантів об'єктів, що знаходяться перед очима, а також уміла розповідь про події, пов'язані з ними.

Широке коло об'єктів показу, багатопланова тематика, розробленість методики ведення екскурсій, професійна майстерність екскурсоводів дозволяють екскурсії виконувати певні функції, кожна з яких грає велику роль у вихованні і освіті людини.

Поділ екскурсій на чітко визначені групи на практиці носить дещо умовний характер, проте має велике значення для діяльності екскурсійних установ. Правильна класифікація екскурсій забезпечує умови для кращої організації роботи екскурсовода з клієнтами, полегшує спеціалізацію, створює основу для діяльності методичних секцій. Використання закономірностей проведення екскурсій для конкретної групи сприяє тому, щоб кожна екскурсія готувалася і була ефективною. При розробці нових тем екскурсій з більшою повнотою і цілеспрямованістю використовуються досягнення окремих галузей знань.

Хто народився, жив чи побував у Львові, мріє знову сюди повернутись. Нехай в думках, щоб знову милуватися, радіти, любити, захоплюватися. Хто їде звідси - сумує, залишаючи незабутні враження та спогади.

Феномен Львова приваблює неймовірно. Дзвони і тиша, -мури і львівський дощ знають про місто більше, ніж будь-хто з людей. А сотні кам’яних левів вдень і вночі стережуть його серце.

Запрошуємо усіх небайдужих до краси, охочих до пізнання нового та таємничого відвідати наш Львів і також закохатися в нього!

Список використаної літератури

  1. Велика радянська енциклопедія.

  2. Бархаш Л. Виды и формы туристских путешествий и экскурсий. – 1934. – С. 9.

  3. Гецевич Н.А. Основы экскурсоведения. – Мн., 1988.

  4. Емельянов Б.В. Экскурсоведение. – М., 1998.

  5. Гуляев В.Г. Организация туристской деятельности. – М., 1996.

  6. Культурно-просветительская работа: Учеб. пособие. 1969. – С. 309-316.

  7. [ Електронне джерело] http://ru.osvita.ua/vnz/reports/culture/11781/

  8. [ Електронне джерело] http://map.lviv.ua/lviv03.html

  9. [ Електронне джерело] http://thisisukraine.org/uk/lviv.html

30

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]