Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Опорні конспекти_т5_2 .doc
Скачиваний:
33
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
134.66 Кб
Скачать

Порядок перевірки роботи прхр

При перевірці системи обігріву повітря необхідно натиснути по черзі на кнопки, при цьому повинна загорітись повним розжаренням сигнальна лампа.

При перевірці системи сигналізації без видачі команд треба установити перемикач у положення ВЬІКЛ, відгвинтити заглушку КОНТРОЛЬ ОРА і перемикач роду роботи по черзі встановлювати в положення контроль О, Р, А і натискати кнопку КОНТРОЛЬ ОРА. При цьому повинні по черзі загорятися повним розжаренням сигнальні лампи і повинен чутися переривчастий звуковий сигнал по ТПУ.

При перевірці системи сигналізації з видачею команд на виконавчі механізми необхідно установити перемикач КОМАНДИ в положення ОРА, при цьому сигнальна лампа загориться в півнакалу. Потім перемикач роду робота по черзі встановлюватив положенняО, Р, А і натискатина кнопку підзаглушкою КОНТРОЛЬ ОРА. При цьому повинніпо черзі загорятися повним розжаренням сигнальні лампи, прослухуватися по ТПУ переривчасті сигнали і видаватися команди на виконавчі механізми системи захисту.

При положенні Р тримати кнопку в натиснутому стані не більш 10 с. Для заміни патрона із силікагелем необхідно відкрутити заглушку і патрон. Узяти з ЗІП споряджений патрон, відкрутити в нього з двох сторін заглушки і накрутити його замість знятого.

Також здійснюються:

  • перевірки автоматичної роботи системи ПАЗ при сигналі А;

  • перевірка ручної роботи системи ПАЗ при сигналах Р и А;

  • перевірка автоматичної роботи системи захисту від ОР;

  • перевірка ручної роботи системи захисту від ОР;

Після перевірок усі виконавчі механізми перевести у вихідне положення, відкрити жалюзі і заслінки ежектора, а засувку рукоятки приводу встановити в горизонтальне положення. Закрити клапан ФПТ і поставити заглушку кнопки КОНТРОЛЬ ОРА на попереднє місце.