Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Англійська НМП 1 курс 1 сем Заочне.docx
Скачиваний:
28
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
245.68 Кб
Скачать

Модуль 1

Змістовий модуль 1. Загальне поняття про економіку Великої Британії та США

Тема 1. Економіка Великої Британії та США

Економіка Великої Британії та США. Лексика за підтемами: історія, культура, особливості Британського та американського характерів. Природні особливості країни. Початкове опрацювання тексту. Аудіювання, читання, переклад у обговоренні. Письмо. Поглиблене опрацювання тексту. Мовлення монологічне і діалогічне. Граматика: The Present Continuous Tense. The Present Simple Tense.

Тема 2. Загальні поняття про гроші Британії та США

Загальні поняття про гроші Британії та США Лексика за підтемами: історія, децималізація. Великі і малі номінації. Розмін. Початкове опрацювання тексту: Аудіювання, читання, переклад у обговоренні; письмо. Поглиблене опрацювання тексту: Монологічне і діалогічне мовлення. Граматика: The Past Simple Tense. The Past Perfect Tense. The Past Continuous Tense (можливості для ділового спілкування).

Змістовий модуль 2. Загальне поняття про гроші та коштовності Великобританії та США

Тема 3. Цінні метали

Цінні метали. Початкове опрацювання тексту. Лексика за підтемами: історія, метали як основа грошової системи. Метали в коштовностях. Аудіювання, читання, переклад у обговоренні. Письмо. Поглиблене опрацювання тексту: Монологічне і діалогічне мовлення. Граматика: Future Tenses (можливості для ділового спілкування).

Тема 4. Коштовності відносно грошей. Види коштовностей

Коштовності відносно грошей. Види коштовностей. Лексика за підтемами: види, історія окремих видів коштовностей, визначні особистості пов’язані із питанням, специфіка Британії та США. Початкове опрацювання тексту. Аудіювання, читання, переклад у обговоренні. Письмо. Поглиблене опрацювання тексту. Мовлення. Граматика: Можливості вивчених граматичних форм дієслова в різних ситуаціях ділового спілкування.

Змістовий модуль 3. Загальне розуміння бухгалтерської справи

Тема 5.Загальне розуміння бухгалтерської справи. Особливості діяльності у Британії та США

Загальне розуміння бухгалтерської справи. Особливості діяльності у Британії та США. Лексика за підтемами: історія, соціальне значення, особистості, Британська специфіка. Особливості діяльності у США. Початкове опрацювання і поглиблене опрацювання тексту. Поглиблене опрацювання тексту. Мовлення. Граматика: Модальні дієслова: can (можливості для ділового спілкування).

2. Завдання та методичні рекомендації до самостійної роботи

Самостійна робота – це важливий фактор у вивченні іноземної мови, який сприяє розвитку здатності й уміння самостійно отримувати знання. Працюючи самостійно, студент спирається на накопичені знання та досвід, творчо переробляє навчальний матеріал, поглиблює і розширює свої пізнавальні здібності. Основним видом самостійної роботи є виконання ситуаційних завдань з тем дисципліни.

Ефективність самостійної роботи передбачає наявність таких компонентів, як мотивація, знання, навички, уміння, воля. Самостійну роботу слід проводити регулярно і систематично, розподіливши матеріал упродовж усього навчального року. Тільки за цієї умови можна сподіватися на повноцінне оволодіння комунікативними компетенціями, необхідними для успішного спілкування у діловому середовищі.