Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести і відповіді Т 8.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
47.23 Кб
Скачать

Тест № 6 / 21

1. Які можуть бути польові фортифікаційні споруди відповідно до застосованих матеріалів?

Відповідно до застосованих матеріалів польові фортифікаційні споруди можуть бути земляними, деревоземляними, металічними, тканинними, тканинно-картонними, пластмасовими та ін.

2. Скільки потрібно люд/год на влаштування окопу для стрільби з автомата лежачи з допомогою піхотної лопати згідно БССВ ч.ІІІ?

На влаштування окопу для стрільби з автомата лежачи з допомогою піхотної лопати потрібно 0.5 люд/год.

3. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 55хв.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 32хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 1г 35хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 50хв.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання відкритої щілини двома чоловіками для особового складу на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання відкритої щілини двома чоловіками для особового складу на оцінку “відмінно” необхідно – 2г.

8. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для БМП особовим складом відділення вручну, великими саперними лопатами на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для БМП особовим складом відділення, вручну, великими саперними лопатами на оцінку “відмінно” необхідно – 3г 10хв.

Тест № 7 / 22

1. Вкажіть умови обладнання окопу на відділення?

Окоп на відділення може обладнуватись в умовах безпосереднього зіткнення з противником або завчасно.

2. Скільки необхідно маш/год і люд/год на влаштування окопу для бойової машини піхоти (без бліндажа) із застосуванням землерийної машини ПЗМ-2?

На влаштування окопу для бойової машини піхоти (без бліндажа) із застосуванням землерийної машини ПЗМ-2 необхідно 0,3 маш/год і 8 люд/год.

3. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 1г.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 35хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 1г 45хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 55хв.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання відкритої щілини двома чоловіками для особового складу на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання відкритої щілини двома чоловіками для особового складу на оцінку “добре” необхідно – 2г 10хв.

8. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для БМП особовим складом відділення вручну, великими саперними лопатами на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для БМП особовим складом відділення вручну, великими саперними лопатами на оцінку “добре” необхідно – 3г 30хв.