Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести і відповіді Т 8.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
47.23 Кб
Скачать

Тест № 5 / 20

1. Як поділяються фортифікаційні споруди за умовами обладнання?

За умовами обладнання польові фортифікаційні споруди поділяються на:

  • котлованні; - наземні; - підземні.

2. Вказати всі розміри окопу для стрільби з автомата стоячи згідно БССВ ч.ІІІ?

Довжина окопу по дну – 120см. Ширина по дну окопу – 50см. Глибина – 110см. Висота брустверу зі сторони противника – 50-60см. Висота брустверу в секторі обстрілу – 30см. Відстань від між початком окопу і бруствером зі сторони противника (бірма) – 30-40см. Відстань від між боковою стороною окопу і бруствером (бірма) – 20-30см. Розміри ніши для боєприпасів: висота – 20см, ширина – 40см, глибина – 25см. Приступець для ведення кругового обстрілу: ширина - 30см, глибина – 80см.

3. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 32хв.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 1г 25хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 55хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 24хв.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БТР, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БТР, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “задовільно” необхідно – 18г.

8. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для танку особовим складом екіпажу танку з вмонтованим бульдозерним обладнанням на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для танку особовим складом екіпажу танку з вмонтованим бульдозерним обладнанням на оцінку “задовільно” необхідно – 3г 30хв.