Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести і відповіді Т 8.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
47.23 Кб
Скачать

Тест № 4 / 19

1. Як поділяються фортифікаційні споруди за ступенем захисту від засобів поразки?

За ступенем захисту від засобів поразки фортифікаційні споруди поділяються:

на відкриті окопи для механізованих відділень, бойової і транспортної техніки, траншеї, ходи сполучення, прості споруди для спостереження, котлованні сховища,

на перекриті щілини, бліндажі, сховища, які забезпечують захист особового складу від усіх видів вогню противника, вражаючих факторів ядерної зброї, запалювальної зброї.

2. Скільки потрібно люд/год на влаштування окопу для стрільби з автомата стоячи з допомогою піхотної лопати згідно БССВ ч.ІІІ?

На влаштування окопу для стрільби з автомата стоячи з допомогою піхотної лопати потрібно 8.5 люд/год.

3. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата лежачи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 27хв.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата стоячи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 1г 10хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 45хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 20хв.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БТР, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БТР, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “добре” необхідно – 17г 30хв.

8. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для танку особовим складом екіпажу танку з вмонтованим бульдозерним обладнанням на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для танку особовим складом екіпажу танку з вмонтованим бульдозерним обладнанням на оцінку “добре” необхідно – 3г.