Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести і відповіді Т 8.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
47.23 Кб
Скачать

Перелік тестів по тактичній підготовці за темою № 8

Тест № 1 / 16

1. З якою метою здійснюється фортифікаційне обладнання опорних пунктів /позицій/ або районів розташування підрозділів?

Фортифікаційне обладнання опорних пунктів /позицій/ або районів розташування підрозділів, здійснюється з метою ефективного застосування зброї і бойової техніки, а також захисту особового складу, озброєння і техніки від усіх засобів поразки противника.

2. Скільки потрібно люд/год на влаштування окопу для стрільби з ручного протитанкового гранатомета стоячи згідно БССВ ч.ІІІ?

На влаштування окопу для стрільби з ручного протитанкового гранатомета стоячи з допомогою піхотної лопати потрібно 7 люд/год.

3. Скільки потрібно люд/год на обладнання позиції відділення з допомогою піхотної лопати згідно БССВ ч.ІІІ?

На обладнання позиції відділення з допомогою піхотної лопати потрібно 300 - 400 люд/год.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 45хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 22хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “добре” необхідно – 2г 30хв.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БМП, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БМП, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “добре” необхідно – 14г 30хв.

8. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для БТР особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “добре” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для БТР особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “добре” необхідно – 3г 10хв.

Тест № 2 / 17

1. Якими силами (чим) здійснюється фортифікаційне обладнання опорних пунктів /позицій/ або районів розташування підрозділів?

Воно виконується силами самих підрозділів з максимальним використанням засобів механізації, застосуванням зарядів вибухових речовин, конструкцій і споруд промислового виготовлення, місцевих матеріалів, а також з врахуванням захисних і маскуючи властивостей місцевості.

2. Вказати всі розміри окопу для стрільби з ручного протитанкового гранатомета стоячи згідно БССВ ч.ІІІ?

Окоп для ручного протитанкового гранатомета влаштовується з входом з траншеї. Довжина окопу 300см, глибина 110см, ширина по дну складає-50см. Висота бруствера в секторі ведення вогню-10см. з боків окопу 40-60см, позаду окопу – 30-40см. Розміри ніши для боєприпасів: висота – 40см, ширина – 80см, глибина – 40см.

3. Скільки потрібно люд/год на обладнання позиції відділення з допомогою саперної лопати згідно БССВ ч.ІІІ?

На обладнання позиції відділення з допомогою саперної лопати потрібно 150 - 200 люд/год.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 55хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 26хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 3г 10хв.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БМП, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БМП, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “задовільно” необхідно – 15г.

8. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для БТР особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для БТР особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “задовільно” необхідно – 3г 50хв.