Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести і відповіді Т 8.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
47.23 Кб
Скачать

Тест № 14 / 29

1. Скільки потрібно люд/год на влаштування окопу для стрільби з кулемета стоячи з допомогою піхотної лопати згідно БССВ ч.ІІІ ?

На влаштування окопу з допомогою піхотної лопати потрібно затратити 10 люд/год.

2. Скільки необхідно маш/год і люд/год на влаштування окопу для танку (без бліндажа) із застосуванням бульдозерного обладнання на танку згідно БССВ ч.ІІІ?

На влаштування окопу (без бліндажа) за допомогою танка з бульдозерним обладнанням потрібно 0,6 маш/год і 5 люд/год.

3. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 24хв.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 2г 50хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) з коліна малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) з коліна малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “задовільно” необхідно – 1г 10хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання позиції на механізоване відділення особовим складом відділення, ПЗМ-2, БТМ-3 на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання позиції на механізоване відділення особовим складом відділення, ПЗМ-2, БТМ-3 на оцінку “задовільно” необхідно – 4г.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для БМП особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “задовільно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для БМП особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “задовільно” необхідно – 1г 50хв.

8. Вказати розміри великої саперної лопати (висота лопати; ширина і висота робочої частини)?

Розміри великої саперної лопати: висота лопати – 110см; ширина робочої частини – 20см, висота робочої частини – 25см.

Тест № 15 / 30

1. Скільки потрібно люд/год на влаштування винесеного окопчику з майданчиками для стрільби з кулемета стоячи з допомогою піхотної лопати згідно БССВ ч.ІІІ?

На влаштування винесеного окопчику з майданчиками для стрільби з кулемета стоячи з допомогою піхотної лопати потрібно затратити 11 люд/год.

2. Вкажіть основні демаскуючі ознаки окопів?

Основними демаскуючими ознаками окопів являються:

  • характерна форма відкопок, накреслення брустверів і обсипок;

  • ділянки порушеного природного покрову;

  • тупикові дороги і стежки до споруд;

  • сліди землерийної техніки.

3. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з автомата з коліна великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 40хв.

4. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з ручного кулемета Калашникова лежачи великою саперною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 20хв.

5. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання окопу для стрільби з гранатомета (РПГ-7) стоячи малою піхотною лопатою солдатом/сержантом на оцінку “відмінно” необхідно – 2г 20хв.

6. Вкажіть кількість часу, необхідного на обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БМП, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

На обладнання позиції на механізоване відділення вручну особовим складом відділення на БМП, великими саперними лопатами та малими піхотними лопатами на оцінку “відмінно” необхідно – 14г.

7. Вкажіть кількість часу, необхідного для відривки та маскування окопу для БТР особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “відмінно” згідно Збірника нормативів з бойової підготовки Сухопутних військ?

Для відривки та маскування окопу для БТР особовим складом відділення, обслуги, ПЗМ-2 на оцінку “відмінно” необхідно – 2г 50хв.

8. Вказати розміри малої піхотної лопати (висота лопати; ширина і висота робочої частини)?

Розміри малої піхотної лопати: висота лопати – 50см; ширина робочої частини – 15см, висота робочої частини – 18см.