Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lab_Inventarizatsiya_zemel_nas_punktiv.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
25.11.2019
Размер:
210.94 Кб
Скачать

Внесення семантичної інформації до обмінного файлу

У рядок дескриптору DS уноситься код адміністративно-територіальної одиниці (КОАТУУ, затверджений наказом Держкомстата України від 09.12.1997 №78 "Про впровадження державних класифікаторів України: Класифікації послуг зовнішньоекономічної діяльності; Класифікації основних фондів; Класифікатора об'єктів адміністративно-територіального устрою України"), у межах території якої розташована кадастрова одиниця.

У рядок дескриптору SD вноситься номер кадастрової зони. У рядок дескриптору BC вноситься номер кадастрового кварталу.

35

У рядок дескриптору SZ вноситься одиниця виміру площі кадастрової одиниці.

У рядок дескриптору CS вносяться дані про систему прямокутних координат метричної інформації обмінного файлу.

У рядок дескриптору SC вноситься номер кадастрового кварталу та номер земельної ділянки, розташованої в межах кадастрового кварталу.

У структурні поля рядка дескриптору AD вноситься інформація про місцезнаходження земельної ділянки: тип та назва населеного пункту, назва вулиці (проїзду), номери будівлі, корпусу.

У рядок дескриптору NM вноситься прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи або назва юридичної особи – власника (користувача) земельної ділянки.

У рядок дескриптору TX вноситься цільове призначення (використання) земельної ділянки.

У рядок дескриптору PF вноситься код форми власності на землю згідно з класифікатором, затвердженим Держкомземом України.

У рядок дескриптору VP вносяться відомості про спільну часткову власність на земельну ділянку. Частка кожного співвласника земельної ділянки вноситься у відсотках або у частках у спільній власності.

У структурні поля рядка дескриптору AU вноситься адреса, за якою зареєстровано власника (користувача) земельної ділянки.

У рядок дескриптору KZ вноситься шифр рядка категорії власника або користувача земельної ділянки.

36

У рядок дескриптору KF вноситься ідентифікаційний номер, присвоєний Державною податковою адміністрацією України фізичній особі, що є власником земельної ділянки.

У рядок дескриптору KU вноситься ідентифікаційний код юридичної особи.

У структурні поля рядка дескриптору PZ вноситься підстава набуття права власності на земельну ділянку, права користування земельною ділянкою, права оренди землі.

У структурні поля рядка дескриптору CV вноситься код цільового призначення (використання) земельної ділянки згідно з класифікатором, затвердженим Держкомземом України.

У структурні поля рядка дескриптору TD вносяться реквізити матеріалів технічної документації зі складання державного акта на право власності на земельну ділянку, право постійного користування земельною ділянкою або реєстраційної справи договору оренди землі.

У структурні поля рядка дескриптору РР вносяться відомості про видачу документа, що посвідчує фізичну особу – власника земельної ділянки.

У структурні поля рядка дескриптору GA вносяться атрибути державного акта на право власності на земельну ділянку або право постійного користування земельною ділянкою (серія, номер, дата видачі державного акта) та відомості про його державну реєстрацію.

У структурні поля рядка дескриптору LM вноситься інформація про земельні сервітути та код виду земельного сервітуту, присвоєний згідно з класифікатором, затвердженим Держкомземом України.

У структурні поля рядка дескриптору LS вноситься інформація про наявні обмеження прав на земельну ділянку та код обмеження використання земельної ділянки згідно з класифікатором, затвердженим Держкомземом України.

37

У рядок дескриптору CI вноситься порядковий номер угіддя земельної ділянки.

У рядок дескриптору LC уноситься кадастровий номер будівлі або споруди, розташованої на земельній ділянці.

У рядок дескриптору CN вноситься код угіддя земельної ділянки відповідно до звіту Держкомзему України про наявність земель та розподіл їх за власниками землі, землекористувачами, угіддями та видами економічної діяльності (форма №6-зем, затверджена наказом Держкомстату України від 05.11.98 №377).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]