Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REGLAMENT_IFL_12_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
212.99 Кб
Скачать
  1. Організація та проведення змагань

  1. Першість проводитися у два етапи.

  2. На першому етапі команди розбиваються на дві групи «А» та «Б» та грають між собою в одне коло. Чотири команди, які за підсумками першого етапу посядуть перші чотири місця, виходять у вищу лігу. Інші команди потрапляють у першу лігу.

  3. На початку другого етапу команди, які посіли перше і п’яте місце у своїх групах у першому етапі, отримують по 4 очки; команди, які посіли друге і шосте місце, - по 3 очки; третє і сьоме місця – по 2 очки; четверте і восьме місця – по 1 очку, команди які посядуть дев’яті місця – 0 очок.

  4. На другому етапі в кожній із ліг команди грають між собою в одне коло. Колективи, які посядуть перші чотири місця у кожній із ліг, виходять у півфінал, у якому перше місце зустрінеться з четвертим, а третє – з другим. Переможці півфіналів розіграють звання чемпіона у Вищій та у Перші лізі, а переможені розіграють бронзові нагороди у кожній із ліг.

  5. Проект плану-календаря змагань розробляється Оргкомітетом з організації та проведення змагань, та розміщується на офіційному сайті www.irpinfc.com.ua.

  6. У проекті плану-календаря вказуються базові дні проведення змагань.

  7. Календар змагань складається після жеребкування, що проводиться на підставі підсумкового рейтингу команд перед початком змагального сезону.

  8. Календар другого кола змагань є повторенням календаря першого кола, при цьому змінюються господарі майданчика.

  9. У випадку, коли команда затримується її чекають але не більше 15 хвилин (час початку гри викладений у календарі ігор турніру).

  10. Тривалість одного матчу 40 хвилин це 2 тайми по 20 хвилин, перерва між таймами 5 хвилин.

  11. У разі виникнення форс-мажорних обставин, рішення щодо дати проведення та часу початку матчу приймає Оргкомітет з організації та проведення змагань.

  12. У разі виникнення у команди необхідності перенести матч, її представник повинен домовитися з представником команди суперника і не пізніше ніж за 3 дні до початку матчу звернутися до оргкомітету з відповідним проханням та вказати причину переносу. Оргкомітет залишає за собою право як задовольнити прохання так і відхилити.

  13. Право переносу матчу у випадках, не передбачених Регламентом, належить Оргкомітету з організації та проведення змагань.

  14. За неявку команди на матч без поважної причини їй зараховується технічна поразка (0 : 5), команді-суперниці – технічна перемога (5 : 0), а до клубу, команда якого не з’явилась на матч, застосовуються дисциплінарні санкції. У цьому випадку арбітри та присутня команда не виходять на майданчик. Арбітри заповнюють відповідні рапорти, інформують про неявку команди на матч Оргкомітет.

  15. Якщо обидві команди не з’явилися на матч без поважних причин, їм зараховується технічна поразка (0:5), а до клубів застосовуються дисциплінарні санкції.

  16. Команда яка не з’явилась на матч, зобов’язана відшкодувати Оргкомітету витрати, пов’язані з організацією матчу (послуги арбітрів, замовлення транспорту та ін.).

  17. Команда, яка повторно не з’явилася на матч без поважної причини, автоматично виключається зі змагань.

  18. Якщо команда, яка знята зі змагань, провела половину і більше матчів (1 етап), їй зараховуються технічні поразки в матчах, які залишились (- : +), а командам-суперницям зараховуються перемоги (+ : -), якщо менше половини матчів – результати матчів за участю даної команди анулюються.

  19. Всі грошові внески команди, яку виключено зі змагань, не повертаються.

  20. У разі припинення матчу арбітром за вини однієї з команд, їй зараховується технічна поразка з рахунком (0:5). Якщо рахунок відповідного матчу на момент припинення вищий, ніж (5:0) на користь команди, якій зараховується перемога, то зберігається більш високий результат.

  21. Якщо матч припинено з вини клубу, рішення щодо матчу приймає Оргкомітет.

  22. У разі, якщо матч припинений з вини обох команд, то обом командам зараховується технічна поразка (0:5).

  23. У випадку припинення матчу до закінчення ігрового часу або будь-якого додаткового часу через форс-мажорні обставини, він дограється, як правило, наступного ігрового дня з хвилини, на якій він був припинений, тими ж складами команд, що грали до хвилини припинення. При неможливості за станом здоров’я (травма та ін.) взяти участь у дограванні, футболіст може бути замінений іншим футболістом, внесеним до протоколу матчу. Якщо незалежні від організаторів матчу причини перешкоджають дограти матч наступного дня, обидві команди мають право домовитись зіграти матч в інший ігровий день. В іншому випадку рішення щодо матчу приймає Оргкомітет.

  24. Час припинення матчу повинен бути відображений в рапорті арбітра.

  25. Рахунок та дисциплінарні санкції зіграної частини матчу при дограванні зберігаються.

  26. Матч не дограється з причин:

25.1. втручання в нього третіх осіб, у тому числі вболівальників;

25.2. недисциплінованої поведінки футболістів однієї чи обох команд;

25.3. присутності на майданчику в складі однієї або обох команд менше ніж 5 футболістів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]