Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REGLAMENT_IFL_12_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
212.99 Кб
Скачать

Розділ III. Арбітраж та інспектування змагань

  1. Здійснення арбітражу змагань та призначення арбітрів

    1. Арбітраж здійснюється згідно з “Правилами гри у футзал 2005 року”, змінами та доповненнями до них, затверджених Оргкомітетом.

    2. Арбітраж здійснюють арбітри, обрані Оргкомітетом.

3. Призначення арбітрів на матчі здійснюється Оргкомітетом. Прохання команд або інших організацій щодо заміни арбітрів, призначених на матч, до розгляду не приймаються. У випадку неявки арбітрів, Оргкомітет приймає рішення щодо призначення найбільш кваліфікованих арбітрів.

  1. Обов’язки та функції арбітрів

    1. У випадку неможливості прибуття на матч, негайно повідомити про це Оргкомітет.

    2. Призначені арбітри зобов’язані прибути до міста, де проводиться матч, не пізніше ніж за 15 хвилин до матчу.

    3. За 15 хвилин до початку матчу разом з представниками команд, що зустрічаються, визначити колір форми таким чином, аби уникнути збігу кольору футболок в суперників. У разі збігу кольору, форму змінює приймаюча команда.

    4. Не менш ніж за 15 хвилин до початку матчу Перевірити екіпірування футболістів і виключити можливість наявності у них предметів, у тому числі ювелірних виробів, що представляють небезпеку як для них самих, так і для інших футболістів.

    5. У разі неприбуття команди на календарний матч, негайно проінформувати про це Оргкомітет. Рішення щодо можливості повторного проведення даного матчу приймається Оргкомітетом.

    6. Арбітр заповнює протокол матчу за 15 хвилин до початку матчу та звіряє відповідність прізвищ у «Посвідченнях футболістів» з прізвищами у протоколі матчу.

    7. Зупиняти, тимчасово припиняти, чи відміняти матч через будь-яке зовнішнє втручання, а також через неспортивну поведінку футболістів однієї з команд.

    8. Приймати будь-які рішення, що відповідають “Правилам гри у футзал” або обов’язкам арбітра, які визначені Регламентом. Арбітр має виключні повноваження із застосування та трактування “Правил гри у футзал”.

    9. Протягом тридцяти хвилин після закінчення матчу оформити протокол матчу.

    10. У протоколі матчу викласти інформацію про всі дисциплінарні санкції, що прийняті відносно футболістів і/або офіційних осіб команд і будь-які інциденти, що виникли до, під час та після матчу.

Розділ IV. Дисциплінарні Санкції

  1. Застосування дисциплінарних санкцій

  1. За невиконання або неналежне виконання регламентних документів до команд застосовуються дисциплінарні санкції у відповідності Регламенту.

  2. Відповідно до Правил гри, тільки арбітр має право застосовувати дисциплінарні санкції у вигляді попередження (жовті картки) або вилучень (червоні картки) до, під час та після матчу.

  3. Оргкомітет застосовує дисциплінарні санкції за порушення, учасниками матчу непомічені офіційними особами матчу до, під час та після матчу.

  4. Оргкомітет розглядає справи по суті спорів спортивного характеру та порушень, здійснених фізичними та юридичними особами, та застосовує дисциплінарні санкції у відповідності до Дисциплінарних правил.

  5. Рішення Оргкомітету не може бути оскаржене.

  6. Рішення щодо дисциплінарних санкцій до арбітрів, приймає Оргкомітет.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]