Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REGLAMENT_IFL_12_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
212.99 Кб
Скачать
  1. Облік дисциплінарних санкцій, що застосовуються арбітром

  1. Команда зобов’язана самостійно вести облік дисциплінарних санкцій, що застосовуються арбітром (жовтих та червоних карток), отриманих футболістами, і несе за це відповідальність.

  2. У разі застосування арбітром дисциплінарних санкцій для обліку враховуються всі жовті картки, отримані футболістом у матчах Першості.

  3. При переході до іншої команди футболіст повинен відбути відсторонення у команді, за яку він буде заявлений.

  4. При переході футболіста протягом сезону до іншої команди жовті картки, отримані у Першості - не анулюються.

  5. За перші три жовті картки, отримані в матчах, футболіст підлягає відстороненню на один наступний матч який буде грати команда і не має права знаходитись у технічній зоні та поряд з нею ближче ніж за 5 метрів. За кожні наступні три жовті картки відсторонення збільшується на один матч. Відсторонення здійснюється без рішення Оргкомітету.

  6. По завершенню сезону жовті картки та відсторонення за отримані три (шість, девять і т.д.) жовті картки анулюються.

  7. Дві жовті картки, отримані футболістом в одному матчі, при обліку враховуються як червона картка та вони анулюються, раніше отриманні попередження не знімаються. Футболіст автоматично пропускає один матч без рішення Оргкомітету, футболіст який відсторонений не має права знаходитись ближче ніж 5 метрів до технічної зони.

  8. Якщо три і більше футболістів однієї команди в одному матчі отримали жовті картки або два і більше футболістів отримали червоні картки, до команди застосовуються дисциплінарні санкції.

  9. Якщо перерваний матч дограється, жовті та червоні картки, отримані футболістами в цьому матчі, не відміняються.

  10. Якщо перерваний матч переграється, жовті картки, отримані футболістами в цьому матчі, відміняються.

  11. Жовті картки, отримані в матчі, який згодом анулюється або зараховується технічна поразка одній з команд, не відміняються.

  12. Якщо матч дограється, переграється або не переграється червоні картки, отримані в цьому матчі, не відміняються.

  13. Не проведений з будь-якої причини матч не враховується у кількість матчів, які футболіст повинен пропустити у зв’язку з відстороненням.

  14. Перерваний з будь-якої причини матч враховується у кількість матчів, які футболіст повинен пропустити у зв’язку з відстороненням.

  15. Футболіст, який отримав червону картку, не має права брати участь в матчах, також він не має права знаходитись в технічній зоні своєї команди, та знаходитись ближче ніж 5 метрів до технічної зони своєї команди, до винесення рішення Оргкомітету та закінчення терміну його відсторонення. Строк дії відсторонення футболіста від участі у матчах розпочинається з моменту вилучення футболіста з майданчика.

  16. Футболіст, який не отримав червону картку, але здійснив порушення, що не відображено у протоколі арбітра, має право брати участь у матчах до рішення Оргкомітету.

  17. Дисциплінарні покарання, отримані протягом матчів, поширюються до завершення термінів або строків дискваліфікації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]