Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REGLAMENT_IFL_12_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
212.99 Кб
Скачать
  1. Маніпулювання результатом матчу

1. Матч, результат якого викликає сумнів у Оргкомітета щодо дотримання командами-суперницями принципів спортивної боротьби, розглядає Оргкомітет на підставі представлених в повному обсязі обґрунтованих матеріалів.

2. Під час розгляду матчу Оргкомітет може використовувати:

а) відеозапис матчу;

б) письмову заяву команди і офіційних осіб які були присутні на цьому матчі;

д) матеріали преси та телебачення;

3. На підставі висновку Оргкомітету з підтвердженням факту/фактів маніпулювання результатом матчу Оргкомітет розглядає справу та приймає рішення згідно з Дисциплінарними правилами.

4. Будь-які пропозиції щодо стимулювання команди, окремих або групи осіб у будь-якій формі для досягнення результату за підсумками матчу в інтересах третьої сторони заборонено і підлягає застосуванню дисциплінарних санкцій.

5. У разі виявлення будь-якої пропозиції до офіційної особи матчу або команди від свого імені або від імені третьої сторони щодо маніпулювання результатом матчу, до особи і/або команди застосовуються дисциплінарні санкції.

6. Надання офіційною чи іншою особою, яка працює або задіяна у футзалі, заяв та/або інших документів, зміст яких не відповідає дійсному перебігу подій у спортивній споруді (на майданчику) до, під час та після матчу, підлягає застосуванню дисциплінарних санкцій.

  1. Визначення місць команд у змаганнях

    1. На першому і другому етапах місця команд у Першості з футзалу визначаються за більшою кількістю турнірних очок, набраних ними за підсумками всіх ігор. За перемогу у матчах Першості команді нараховується три очки, за нічию одне очко, за поразку очки не нараховуються.

2. У всіх випадках у разі рівності очок у двох або більше команд перевага надасться команді, яка: а) має кращі показники в матчах між собою: - кількість очок; - різниця забитих та пропущених м’ячів;  б) краща різниця забитих та пропущених м’ячів у всіх матчах; в)  забитих м’ячів у всіх матчах. г) найбільша кількість перемог;

3. На третьому етапі місця команд у Першості з футзалу визначаються в залежності від досягнутих результатів у матчах.

  1. Нагородження

  1. Нагородження переможців і призерів Першості з футзалу серед команд проводить Оргкомітет безпосередньо по закінченню змагань.

  2. Команди-переможці та призери Першості не пізніше, ніж за 10 днів до дати офіційної церемонії надають до Оргкомітету списки осіб для нагородження, відповідно до заявкових листів команд.

  3. Команда, що перемогла в Першості, отримує звання «Чемпіон INDOOR FOOTBALL LEAGUE », нагороджується дипломом. Футболісти та офіційні особи команди нагороджуються “золотими” медалями.

  4. Команди, що посіли, друге та третє місця, нагороджуються дипломами Оргкомітету. Футболісти та офіційні особи команд нагороджуються відповідно, “срібними” та “бронзовими” медалями.

  5. Арбітри, які проводили фінал Першості, нагороджуються дипломами Оргкомітету.

  6. За результатами опитування команд визначаються лауреати сезону в номінаціях: «Кращий футболіст», «Кращий воротар», «Кращий арбітр», які разом з кращим бомбардиром Першості нагороджуються призами Оргкомітету.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]