Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REGLAMENT_IFL_12_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
212.99 Кб
Скачать
  1. Відповідальність команд, офіційних осіб та футболістів

  1. Команди, які приймають участь в змаганнях, зобов’язані виконувати всі вимоги Регламенту, проявляючи при цьому дисциплінованість, організованість, повагу один до одного та глядачів.

  2. Команди та офіційні особи, арбітри зобов’язані дотримуватися Кодексу етики і чесної гри „Чесна гра – дисципліна і повага” та вести непримириму боротьбу з проявами корупції, обману і шантажу, спробами використання гри в особистих інтересах.

  3. Команда несе відповідальність за поведінку футболістів своєї команди та офіційних осіб за втручання в дії та некоректні вислови на адресу арбітрів.

  4. Команда несе відповідальність за поведінку своїх глядачів (вболівальників команди), офіційних осіб клубу, а також любої іншої особи, виконуючої визначену місію в будь-якому матчі від імені команди у відповідності до Дисциплінарних правил та даного Регламенту.

  5. У разі офіційного звернення Оргкомітету з будь-якого питання, команда зобов’язана у семиденний термін (якщо інше не зазначено у звернені) надати офіційну відповідь.

  6. За порушення вимог, Регламенту та інших нормативних документів до команди і/або його офіційних осіб, футболістів застосовуються дисциплінарні санкції.

Стаття 17. Порядок подання та розгляд протесту

  1. Протест може бути поданий тільки офіційною особою команди впродовж 30 хвилин після закінчення матчу, про що повідомляється Оргкомітету та команді-суперниці. Факт подачі протесту (короткий виклад) фіксується арбітром в протоколі матчу.

  2. Протест може бути поданий на факти, пов’язані з недотриманням Правил гри або порушеннями положень Регламенту, пов’язаних з проведенням матчу.

  3. Протягом 24-ох годин після закінчення матчу команда повинна надати в письмовому вигляді і повному обсязі обґрунтований протест до Оргкомітету.

  4. Несвоєчасно поданий протест до розгляду не приймається. Протест не може бути поданий на:

а) призначення (не призначення) вільного, штрафного або 6-метрового удару;

б) визначення (не визначення) виходу м’яча за межі майданчика і надання права введення м’яча у гру;

в) зараховане або не зараховане взяття воріт;

г) попередження або вилучення футболіста з майданчика.

  1. Протест розглядає Оргкомітет не пізніше семи діб від дати отримання всіх матеріалів по суті справи та внесенням командою обов’язкового грошового внеску в сумі 100 гривень, за необхідності застосування дисциплінарних санкцій, передає справу до Оргкомітету.

  2. Якщо Оргкомітет задовольнить протест, обов’язковий грошовий внесок повертається клубу. У випадку, коли протест визнано необґрунтованим, грошовий внесок клубу не повертається.

  1. Фінансові умови

  1. Команда несе всі витрати, пов’язані з участю у змаганнях.

  2. Для відшкодування витрат, пов’язаних з проведенням змагань, Оргкомітет затверджує суми та терміни сплати командами заявкових грошових внесків.

  3. Гонорари за арбітраж затверджуються Оргкомітетом.

  4. Якщо матч не відбувся з вини однієї з команд, виплата гонорару за арбітраж здійснюється командою з вини якої не відбувся матч, за умови, що арбітри прибули на місце проведення матчу.

  5. Якщо матч не відбувся у зв’язку з форс-мажорними обставинами, виплата гонорару арбітрам не проводиться.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]