Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Задания для контр работ по конфликтологии ЛГ.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
92.16 Кб
Скачать

Донецька академія автомобільного транспорту

Кафедра «Соціальні дисципліни»

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

Методичною радою інституту

(протокол № 1 від 1.10.2012 р.)

Голова методичної ради

проф. Ткаченко В.П.

Методині рекомендації

ДО виконаННЯ контрольних робіт

з дисципліни «Конфліктологія»

для підготовки бакалаврів денної форми навчання за

напрямом підготовки 0502 «Менеджмент»

професійного спрямування 6.050200 «Логістика»

«УХВАЛЕНО»

на засіданні кафедри

«Соціальні дисципліни»

(протокол № 1 від 31.08.2012р.)

Завідувач кафедри

Євсеєнко С.А.

«ПОГОДЖЕНО»

Декан факультету «Транспортні технології»

Матвієнко С.А.  

«___» _______ 2012 р.

Донецьк – 2012

1. Методика виконання контрольних робіт на заочному відділенні

Важливу роль у вивченні дисципліни "Світова культура" студентами заочної форми навчання відіграє контрольна робота по даній дисципліні. Контрольна робота є однією з форм самостійної роботи студентів-заочників. Виконання цих робіт сприяє більш глибокому, самостійному вивченню предмета й одночасно є однією з форм перевірки знань студентів.

Приступаючи до вивчення даної дисципліни варто пам'ятати, що основною формою навчальної роботи на заочній формі навчання є самостійне вивчення студентами рекомендованої літератури. Обсяг вимог і література, що рекомендується, викладені в програмі дисципліни , що є основним документом при його вивченні.

Над навчальним матеріалом варто працювати в тій послідовності, що намічена програмою. Приступаючи до вивчення теми, треба уважно ознайомитися з її змістом по програмі і методичних указівках до неї. Доцільним є складання студентами конспекту, а також практичне опрацювання навчального матеріалу на основі вказівок приведених у даній методичі. Складання конспекту полегшує підготовку студентів до виконання контрольної роботи, співбесід по ній і до заліку.

Студенти у встановлений індивідуальним графіком термін представляють письмову контрольну роботу на кафедру іикладачу на, а після співбесіди по ній допускаються до заліку.

Завдання контрольної роботи повинні виконуватися з залученням довідкового матеріалу, індивідуально погодженого варіанта. Посилання на джерела та навчальну літературу обов'язкові.

Основні вимоги до виконання контрольної роботи:

  • обсяг роботи 10–15 сторінок;

  • робота виконується на ПК у форматі А 4 з полуторним інтервалом між рядками, розмір кегля 12, береги – лівий 3, правий 1, верхній і нижній 2 см., або може бути рукописною;

  • обов’язковими є наукове оформлення контрольної роботи яке складається із наявності плану і списка використаної літератури. Кожне з розглядаємих в контрольній роботі питань, внесених до плану згідно з Додатком № 2 і переліком питань контрольної роботи (с.16-19), повинно починатися з постановки проблеми, містити фактичний матеріал і мати висновок;

  • сторінки контрольної роботи нумеруються з другої (2), тому що на титульному аркуші цифри з нумерацією не ставляться;

  • посилання на джерела і літературу виносити за межі роботи і вміщувати між висновком і списком літератури. В тексті посилання позначається номером в квадратних дужках [1];

  • літературу використану в контрольній роботі заносити в список за абеткою прізвищ авторів згідно із стандартами ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 за загальними вимогами:

  • Ініціали пишуться після прізвища автора.

  • Опис назви книжки роблять мовою оригіналу.

  • В бібліографічному описі том, частина, випуск, номер, а також рік видання даються арабськими цифрами.

  • Роботи одного, двох та трьох авторів описуються під назвами авторів, чотирьох і більше авторів – під заголовком. У відомостях про відповідальність вказують усіх авторів, або перших трьох зі словами “та ін.”

  • Опис книги роблять по титульному аркушу. Відомості, яких не вистачає, запозичують з інших місць книги: обкладинки, звороту, титульного аркуша, передмови, змісту та ін.

При описі друкованих творів вживають такі розділові знаки:

. – крапка і тире – відокремлюються галузі описувань, також ставиться перед відомостями про повторність видання, місце видання, кількісною характеристикою;

: двокрапка – перед відомостями, що вносяться до заголовку, перед назвою видавництва;

/ коса риска – перед відомостями про відповідальність;

// дві косі риски – для поділу частини аналітичного опису друкованих творів;

; крапка з комою – для відділення основних авторів від інших осіб, що беруть участь у створенні роботи; для відокремлення першого місця від наступного;

, кома – після назви видавництва, а при його відсутності після місця видання праці.